PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=718323}

Przyjaciele z Wonderland

Wonderland
2013 - 2015
5,8 24  oceny
5,8 10 1 24
Przyjaciele z Wonderland
powrót do forum serialu Przyjaciele z Wonderland

Za jednym z portali: "Fabuła przedstawia perypetie grupy znajomych, którzy mieszkają w tytułowej rezydencji Wonderland. Kawaler Tom panicznie boi się zaangażować w związek, jest jednak zauroczony siostrą swojego przyjaciela - Mirandą. Różnice w poglądach na rodzinę, finanse i karierę wywołują zamieszanie w życiu nowożeńców Steve'a i Dani. Rob oraz jego żona Colette wydają się parą doskonałą - ale i oni mają swoje kłopoty. Z kolei zasadnicza prawniczka Grace poznaje latynoskiego uwodziciela. Każde z nich pragnie życia bez zobowiązań, a jednocześnie bliskości, co trudno czasami ze sobą pogodzić. "Przyjaciele z Wonderland" to serial o współczesnych 30-, 40-latkach oraz pułapkach przyjaźni, miłości i kariery. To też solidna dawka humoru, emocji, dramatów i wzruszeń, rozgrywających się w niezwykłej scenerii malowniczego wybrzeża Sydney."

pogodno_2

Pachnie mi tu zbytnią telenowelą - Ale z ciekawości zerknę swego czasu seriale z Australii cieszyły się popularnością w Polsce, może gdy oglądalność będzie przyzwoita Stopklatka skusi się na inne seriale z tego kraju .

buterfly

Też mam lekkie wątpliwości, ale ta australijska inność jest wabikiem. Dam mu szanse, a raczej im ;)

pogodno_2

Dopiero teraz odpowiadam bo zapomniałem o serialu ;) - To niestety pokazuje że był słabiutki i moje przypuszczenia o telenoweli się potwierdziły ):

buterfly

Usprawiedliwienie zaliczone ;)

pogodno_2

Uhhh aż mi ulżyło ;)

buterfly

I slusznie! O mały włos...;)

pogodno_2

Cóż to wina serialu, że kompletnie o nim zapomniałem ;)

buterfly

Spokojnie, uwagi do dzienniczka nie bedzie, jeśli serial nie wart uwagi ;)

pogodno_2

Niestety mocno się rozczarowałem ):

Jednak każdy ma inny gust, może innym osobą się spodoba ;)

buterfly

Jasne, że tak. Czasem jednak rekomendacja pomaga podjąć decyzje, czy warto sie za taki tytuł zabierać ;)

pogodno_2

Też prawda chociaż ja staram się podejmować decyzje na własnym guście ;)

buterfly

I to jest postawa godna pochwały ;)

pogodno_2

Też tak uważam ;)