PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33993}

Przyjaciele

Friends
1994 - 2004
8,2 353 tys. ocen
8,2 10 1 352773
8,6 43 krytyków
Przyjaciele
powrót do forum serialu Przyjaciele

Bardzo dobre wieści dla fanów tego kultowego sitcomu. Od 18 grudnia TVN będzie emitował serial od 1 sezonu po 2 odcinki dziennie. Niestety o koszmarnej godzinie 11:00...

ocenił(a) serial na 10
melroseplacefan

Boze widzisz i nie grzmisz! zlituj sie czemu o 11? :(

ocenił(a) serial na 10
SylwiA8_

w wakacje się przecież skończyli na tvn7, więc nie zasługuję na lepszą porę, buuuu:(((
Ale to w sumie dobrze, bo nie będę miała mozlowości po raz kolejny rzucać wszystkiego, żeby dziesiąty raz oglądać przyjaciół, hihi...

ocenił(a) serial na 10
melroseplacefan

o 11? Zdaje mi się że to po to aby kupić ten ich dekoder (telewizja N) z możliwością nagrywania :)

Ale ta pora to chore.
A przecież i tak fanki serialów brazylijsko-portugalsko-wenezuelsko-jakiegośtam nie przełączą swojego serialu...

reddy_adam

haha masz rację - to tylko po to by kupić ten ich dekoder ;)

jak można było dać tak kultowy serial o godzinie 11:00? sam TVN działa sobie na niekorzyść: najwyżej mniej zarobią na reklamach, a wystarczyłoby dać przynajmniej o 15:00, a nie jakieś powtórki Milionerów czy czego tam...

milena____2

Chciałabym oglądnąć, a nie dam rady, bo o 11 jestem w szkole :/ Beznadziejna pora.

ocenił(a) serial na 10
goska_p_m

ja też;/ dobrze, że teraz jest przerwa świąteczna i nie długo ferie to chociaż parę obejrzę, a tak w ogóle to dopiero dziś dowiedziałam się, że friendsi lecą w tvn:)

melroseplacefan

POLSKA telewizja;/
O 11???? Pogrzało ich?
Kurde jak oni już coś fajnego puszczą to o takiej porze,
przecież wiadomo, że większość osób jest wtedy w pracy, czy w szkole ;/;/;/

Kondolencje;/

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Bartezu

Podziel sie:D

Bartezu

Gdzie tam była niezgodność z regulaminem? O.o

użytkownik usunięty
melroseplacefan

Właśnie oglądam dwa pierwsze odcinki 1 sezonu. Niestety, wydaje mi się, że są nieco okrojone...
Przyjaciół znam niemal na pamięć i pojedyncze sceny są pominięte w emisji. Czyżby te odcinki w telewizji różniły się od tych na DVD?

Być może się różnią.;]

melroseplacefan

Mnie się nie podoba lektor w TVN, mogliby dać innego lub napisy. Pora też nie za ciekawa, ten serial zasługuje na prime-time, zwłaszcza, że na głównym TVN jeszcze nie leciał, a to okres powtórkowy - zamiast jakiegoś gówna o 20:00 mogliby dać "Friendsów" na zimowe wieczory. :D

Orbital_Intruder

Ja bym to zamieniła w "Na wspólnej" ;x

ocenił(a) serial na 10
melroseplacefan

Dzisiaj sie przypadkowo dowiedialam. od dawna nie wlazilam na filmweb a dzisiaj weszlam i taki news :P co do pory to fakt ze beznadzieja... ale przynajmniej przez okres swiateczny sobie poogladam

melroseplacefan

Heh:P Dzisiaj mi się udało obejrzeć 2 odcinki:P Suuuper:D:D

ocenił(a) serial na 10
melroseplacefan

Czyżby koniec z nadawaniem 'Przyjaciół' na TVN? W piątek 28lutego jeszcze puścili,a w programie widzę, że już nie ma od poniedziałku... szkoda

ocenił(a) serial na 10
tom4913

No i skończyło sie rumakowanie !!!!! niestety :

ocenił(a) serial na 10
melroseplacefan

heh... jakiś koleś z patelnią zastąpił "Frendsów" ;< o.O!

loganek

Rzeczywiście to straszna historia. :( Czy ktoś wie, kiedy wrócą? ;'(
Nie oglądałam nigdy całej serii, a dowiedziałam się ostatnio, że Ross i Rachel będą mieli dziecko. Gdzie można to zobaczyć??!!