PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33993}

Przyjaciele

Friends
1994 - 2004
8,2 353 tys. ocen
8,2 10 1 352707
8,6 43 krytyków
Przyjaciele
powrót do forum serialu Przyjaciele

Dzień dobrych wiadomości dla fanów "Przyjaciół": w Warszawie ma powstać kawiarnia stylizowana na Central Perk, w tym samym czasie zagraniczne media podały - znów dojdzie do spotkania obsady słynnego serialu.
Minęło już przeszło 20 lat (!) od premiery "Przyjaciół", a mimo to sitcom wciąż ma miliony fanów na całym świecie. W tym Polsce. I to dla nich mamy dobrą wiadomość - po latach dojdzie do spotkania odtwórców głównych ról serialu.

Okazja? Feta organizowana dla Jamesa Burrowsa, 75-letniego amerykańskiego reżysera, który ma już na koncie imponujący dorobek tysiąca odcinków realizowanych dla różnych telewizyjnych produkcji - od "Zdrówka" z Woodym Harrelsonem, przez "Frasier", po "Teorię wielkiego podrywu" i "Przyjaciół". Magiczną granicę przekroczył w listopadzie zeszłego roku jednym z odcinków serialu "Crowded".Imprezę na cześć Burrowsa wyemituje 21 lutego stacja NBC. Gośćmi telewizyjnego wydarzenia mają być aktorzy znani z produkcji, przy których pracował reżyser. Ale bez wątpienia największą atrakcją wieczoru będą te nazwiska: Jennifer Aniston, Courtney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Matt LeBlanc i Matthew Perry. Wszyscy razem. W jednym miejscu. W tym samym studiu telewizyjnym.

gosia3275

W Toruniu już jest taka knajpa stylizowana na kawiarnię z Przyjaciół i nazywa się 'central coffee perk', gwoli ścisłości. A z okazji tej fety i wszystkich 'przyjaciół' razem w jednym miejscu - jestem bardzo szczęśliwa. W końcu! :)

ocenił(a) serial na 9
zaza11

Nie wszystkich, zabrakło Matthew Perry :( i ma go podobno zabraknąć też w tym odcinku... Nie wiem jak to przeżyję, Chandler to mój ulubiony "przyjaciel"... :(

uszatek92

Wiem, niestety. Też mnie to zasmuciło :(. Koniec końców słyszałam, że tego odcinka w ogóle ma nie być, więc już sama nie wiem czy to plotka, czy nie...