PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33993}

Przyjaciele

Friends
1994 - 2004
8,2 353 tys. ocen
8,2 10 1 352734
8,6 43 krytyków
Przyjaciele
powrót do forum serialu Przyjaciele

:)))))))

ocenił(a) serial na 10

serial jest zajebisty, nigdy nie mogę się doczekać kolejnego odcinka lub serii, szczególnie teraz po obejrzeniu ostatniego odcinka 9-ki!! niestety twórcy odbiegli trochę od swoich zwyczajów, no ale trudnio i nie dziwię się, bo tworzyć serial przez 9 sezonów i trzymać się nadal w czołówce to nielada wyczyn!!!!!!!! pozdrawiam wszystkich fanów FRIENDS!!

ocenił(a) serial na 10
mychax

??????
w jakim sensie tworcy odbiegli od swoich zwyczajow??

ocenił(a) serial na 10
Miu_Miu

odp
według mnie i jeszcze kilku osób twórcy odbiegli od swoich zwyczjów i wiadomo mniej więcej co się dzieje na sam koniec, nie dzieje się tak np. kiedy to na końcu sezonu 3-go ross ma do wyboru drzwi do pokoju rachel lub do bonnie, wchodzi tylko nie wiadomo do której i dzieje się tak w każdej serii tylko czym późniejsz tym słabsze zakończenie, tak wlaśnie uważam

ocenił(a) serial na 10
mychax

ach!! zakończenie
Chodzi o zakonczenie...
To fakt, ze potem zaczynaja byc coraz mniej zaskakujace, chociaz koncowka 8 i 9 serii wrecz zmusila mnie do ogladania kolejnych. Kiedy bedzie ta 10!!! ;) A i pozozstale mnie zainteresowaly i dzieki nim ciagnelo mnie do ogladania dalszych czesci.
I mysle (w razie watpliwosci ;)), ze serial caly czas trzyma poziom. I jest fantastyczny.
Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 10
Miu_Miu

wpis juz chyba archiwalny;)))

niestety nie znam tego uczucia czekania na kolejny odcinek - premierowy - w telewizji;/
uczucie bezcenne zapewne

pozdrawiam;)))))