NOWA GRA!!!
>>>Najciekawszy BOHATER PRZYJACIÓŁ<<<
10 regularnych postaci PRZYJACIÓŁ walczy o Wasze uznanie i miano tej najciekawszej! Przez 8 najbliższych tygodni wspólnie wyłonimy ulubioną postać tego niesamowitego serialu!
Kilka zasad:
* Od niedzieli do piątku głosujemy na wszystkie biorące udział w grze postaci. Przyznajemy odpowiednio 3,2,1 pkt postaciom, które naszym zdaniem są najciekawsze, najlepsze itp. (Mile widziane uzasadnienia)
* W piątek, po podliczeniu wszystkich głosów, Dwoje bohaterów z najmniejszą ilością głosów staje się ZAGROŻONA.
* Od piątku do niedzieli, głosujemy która z zagrożonych postaci powinna odpaść w danym tygodniu. GŁOSUJEMY WPISUJĄC IMIĘ POSTACI KTÓRA POWINNA ODPAŚĆ!!! (Mile widziane uzasadnienia)
* W niedziele wieczorem odpada jedna postać, gra toczy sie dalej w ten sam sposób bez danej postaci, aż do momentu gdy w grze zostanie 3 postaci, tzw FINALIŚCI.
* Na finalistów bedziemy głosowac przez tydzień, oddając jeden głos na postać, która powinna wygrac.
* Z jednego konta można głosować TYLKO RAZ w ciągu 24h!
* W każdym tygodniu głosowanie odbywa sie od nowa!
UCZESTNICY:
CHANDLER
GUNTHER
JANICE
JOEY
MONICA
MIKE
PHOEBE
RACHEL
DR RICHARD
ROSS
Miłej zabawy :)
Na początek ja przyznam swoje głosy :P
3pkt PHOEBE - jej świat, abstrakcyjne podejście do wszystkiego, Uwielbiam całą 6 ale do niej mam szczególny sentyment!
2pkt RACHEL - Piękna, spontaniczna i tak jak mi nigdy nie podobają sie prezenty :P
1pkt CHANDLER - uwielbiam jego głupie poczucie humoru MISTRZ!!!
3pkt - Monica bo z niej fajna babka jest:D
2pkt - Phoebe bo ona ma swój świat i swoje kredki
1pkt - Ross a ten żeby nie odpadł tak na początku
Ej może zmienić zasady że można głosować raz na tydzień, bo tak to bez sensu.
CHANDLER - za poczucie humoru, i całokształt twórczości 3pkt.
MONICA - strasznie zabawna z tymi swoimi porządkami. Fajan przeciwwaga pana Binga. 2 pkt
JOEY - za niezapomniane "how you doing?" (nie wiem czy dokładnie tak to leciało) czyli "jak się masz?" 1 pkt
Ale cała 6 zasługuje na 3pkt.
Witam na półmetku pierwszej rundy!
Zaczne od frekwencji. TRAGEDIA, jednak z drugiej strony czego ja sie spodziewałem po serialu, którego nie kręcą od 6 lat!!! Mam jednak nadzieje, że sie troche rozkręcicie...
Wielka PIATKA!
Było do przewidzenia, że tytułowi Przyjaciele będą zdobywać najwiecej punktów. Nie sadziłem jednak, że tylko 5! Tak, tak flegmatyczny Ross ledwo przędzie. Co prawda zagrozenie póki co mu nie grozi, bo są tacy, którzy w ogóle pkt nie zdobyli dotąd (Gunther i Richard) jednak jak na kultowego 'przyjaciela' - troche wstyd...
Zaskakująco nieźle Mike! Myślałem, że większą sympatią dażycie Janice i jej niesssssamowity śmiech, przy którym Doda wysiada =)
Macie jeszcze troche czasu, żeby wszystko zmienić!!!
Do piatku!
3 pkt - Ross (moim zdaniem zajebiście śmieszna postać...)
2 pkt - Chandler (za poczucie humoru)
1 pkt - Phoebe (za swój świat)
3 pkt. - Chandler ( za gre Matthew Perry i za jego poczucie humoru)
2 pkt. - Monica ( za jej: I KNOW! )
1 pkt. - Janice ( OH MY GOSH!)
Przyjaciele...
Ta gra 'Pod' Friendsami to chyba nie był dobry pomysł...
Malutko tych głosów, ojjj malutko, ale nic! Trzeba je podliczyć!
1. Phoebe - 58p.
2. Monica - 39p.
3. Chandler - 36p.
Pheobe zmiotła wszystkich! Monica i Chandler także rewelacyjnie.
Reszta szkoda gadać...
4. Rachel - 31p.
5. Joey - 21p.
Niespodziewanie Mike i Janice pokonali Rossa, którego pkt sa zdecydowanie ponizej oczekiwań!
6. Mike - 8p.
7. Janice - 6p.
8. Ross - 5p.
Zagrozeni w pierwszej rundzie sa:
9. Gunther - 1p.
10. Richard - 0p.
Głosujemy do NIEDZIELI!!!
Wpisujemy imię osoby, która ODPADA!!!
p.s. mile widziane uzasadnienia...
Bez Sensu nie jest gra, tylko zasady, bo jeśli Phoebe dostaję od dwóch osób, które głosują codziennie z 30-kilka punktów to jak ma nie wygrać?
Moją teorię potwierdza to że we wszystkich bitwach Phoebe była na 5-6 miejscu.
Ale grajcie jak chcecie.
Koniec!
Pierwsza runda naszej gry własnie przechodzi do historii!
Oficjalnie:
Stosunkiem głosów 100% do 0%
odpada RICHARD!!!
Rozpoczynamy nowy tydzień!!
Miejmy nadzieje ze bardziej owocny!
Aktualna lista:
CHANDLER
GUNTHER
JANICE
JOEY
MONICA
MIKE
PHOEBE
RACHEL
ROSS
GŁOSUJCIE!!!
Do piatku!
widzę, że mała aktywność pod 'friendsami', no cóż. < czyżby mało osób pamięta o tym serialu? ;> >
3 pkt. Rachel( a tak bo ostatnio ciągle Phoebe dostawała 3 ode mnie )
2 pkt. Phoebe ( bo jest genialna )
1 pkt. Gunther ( za wygraną na pocieszenie ;P )
3 pkt - Rachel (piekna Jennifer... innego uzasadnienia nie mam... ;)
2 pkt - Chandler (za jego fantastyczne zarty, ktore zaczolem rozumiec dopiero przy 2 ogladaniu calosci Przyjaciol) "Wierzę, że gdy spotkasz tą jedyną to powiesz jej - nie dzięki, jestem żonaty"
1 pkt - Joey (How You doin?)