Chodzi o tego tasiemca udającego serial!!!!!!! Co to ma być!!!!!! Ludzie otwórzcie oczy to gówno i badziew jakich mało!!!!!!! Już plebania i klan są lepsze!!!!!!! Dziszejszy odcinek normalnie żenada do kwadaratu,Le Blanc jak zwykle wkurzający że aż mnie krew zalała gdy przyniósł pizze a chandler chinskie żarcie to on powiedział że prynosiesli żarcie swoich przodków ale ciołek z tego Le Blanca!!!!!! Le Blanc zresztą jest wkurzający w każdym odcinku i sie nie dziwie że nikt go nie bierze do filmów!!!! Aktorzy grają jakby mieli zatwardzenie a Le Blanc jakby nie miał mózgu!!!!! Nie jest śmieszny tylko tragiczny był dobry ale kilka lat temu teraz to gniot!!!! Lost,Heroes są lepsze i nie powinno być na drugim miejscu!!!!!
PS I pewno zostane zbanowany i wiecie co wali mnie to i prawda jest taka jak pisze!!!!
Człowieku,ty jesteś jakiś zdesperowany! Tyle tematów marnujesz na to,żeby gadać jaki to jest straszny serial?W ogóle Cię nie rozumiem.
Przecież tym swoim durnym pisaniem nikogo nie zmienisz!Każdy nadal będzie oglądał ,,Przyjaciół'',bo to wspaniały serial.A jeśli ty tak nie uważasz to trudno,twój problem.Jak się chcesz wyładować to se pokrzycz w poduszkę,a nie zaśmiecasz forum!!!
nie mam zamiaru sie wdawać z tobą w dyskusje bo to bezcelowe ale Le Blanc to świetny aktor, widzowie go pokochali i krytycy tez - 3 nominacje do Złotych Globów i 3 do Emmy
Myśle że masz jakies niespełnione ambicje i chcesz być poprostu zauważony.
Nigdy nie widziałam by ktoś zakładał 4 (?) tematy, w każdym się rozpisując i mówiąc ciągle to samo i ciągle na ten sam temat. Wymyśl coś nowego!!
Mówisz że serial Cię wkurza, a nadal go oglądasz...masz zamiar streszczać i krytykowac każdy obejrzany odcinek? Wypisywać jakies kiepskie recenzje w stylu "mam 3 latka 3 i pół"?
Nie podoba Ci się, trudno, obejrzyj Świat wedłóg Kiepskich, klan,plebania, coś co daje ci uciechy, a to forum zostaw w spokoju, bo wszystkich nudzisz i naprawde nikogo nie interesuje twój sprzeciw.
To jest kultowy serial, znany na calym świecie, serial który zmienił mentalnośc, który zdobył tysiące nagród, który stał się legenda.
Chyba jeszcze do niego nie dorosłeś skoro nie rozumiesz postawy Matta w tym serialu.
1. Miałem jeden temat ale został skasowany więc sie wkurzyłem i założyłem te.
2. Ja sie zdaniem krytyków nie licze ważne co ja myśle a nie oni trzeba być idywidalistą a nie stadem baranów!
3. Nie jestem zdesperowany!!!!!!!!
4. Le Blanca po prostu nie trawie i nie interesuje mnie ile nominacji i nagród zdobył więc nie piszcie mi. Mógłby zdobyć nawet 100 złotych globów i nagród Emmy i tak go bym nie trawił!!!!!
5. Nie oglądam klanu i plebani ani świata według kiepskich tylko Lost i Heroes!!!!!!!
skoro nie oglądasz klanu ani plebani to skąd wiesz, że to lepsze seriale?
nie narzucaj swojego zdania innym, bo baranem to można nazwać Ciebie
skoro nie trawisz Le Blanca to czemu oglądasz serial?
jesteś zdesperowany:)
kogo to obchodzi ze ty go nie trawisz nie jestes zadnym autorytetem ba z twoich wypowiedzi wynika ze nawet zawodowki nie ukonczyles wiec zachowaj dla siebie te zbedne uwagi bo jak nie to zaraz zostaniesz zbanowany pzdr