Jakieś pół godziny temu skonczyłem oglądać razem z moja dziewczyną ostatni odcinek 10 sezonu wszystkie 10 udało nam sie ogladnąc w ciągu 2 miesięcy jak wykorzystywalismy na to kazdą wolną chwile i urządzalismy sobie w sobote wieczory w które ogladalismy film nawet do 2 w nocy przykładowo 10 lub więcej odcników pod rząd.Jedno jest pewne ten serial uzaleznia i wie to tylko ten który obejrzal całe 10 sezonów nie potrafie wymienić innego filmu który by mnie tak zafascynował nie załuje ani jednej chwili spedzonej z tym filmem.Film ten powinnien dostać oskara za wszystko.Ostatnio czytałem pare informacij i nie ma co liczyc na kontynułacije jak narazie ale kto wie może czas sprawi ze bedzie inaczej.POLECAM TEN FILM KAZDEMU BO JEST NAJLEPSZYM SERIALEM JAKI ISTNIEJE I WATPIE ZEBY KIEDYS COS TO ZMIENIŁO
hej to jest spoko serial, mam tylko pytanko masz moze to gdzies na plytkach w miare dobrej jakosci z lektorem albo znasz kogos kto by mial, aktualni posiadam 1,2,3,4 sezon z lektorem i chcial bym reszte, prosze o kontakt plonkamar@wp.pl
Hej wszystkim! Pamietam ze kiedys nawet jak lecieli przyjaciele to nie czeralam przyjemnosci z ich ogladania. Ale jak sie potem wciagnelam, to nawet moja mama powiedziala ze jestem uzalezniona... Tak, to chyba jest prawda. Moglabym ich ogladac na okraglo... Na razie obejrzalam dokladnie tylko 6, 8, 9 i 10 serie i czekam na 7 w tvn7. Jeszcze tylko 5 dni... Mam nadzieje ze puszcza ich tego 23 marca... Naprawde, serial "PRZYJACIELE" uzaleznia... Pozdrawiam
o tak od "przyjaciol" latwo sie uzależnic...obejrzalam wszystkie serie a po ostatnim odcinku nie moglam uwierzyc ze to juz koniec! slyszalam ze maja powstac 4 jednogodzinne odcinki specjalne, mam nadzieje ze ne sa to tylko plotki. a narazie no coż pozostaje nam tylko oczekiwanie... pozdrawiam!
no tak ... uzaleznia z całą pewnością
najbardziej podobał mi się ten z Bradem Pittem :)
hehehe smiechu warte:)
pozdrawiam
Ja jak zobaczylam Brada w tym odcinku to mnie zatkalo nie moglam oddychac bylam w totalnym shock'u!!! A tak zarabiscie tam wygladal... Mmmmm.... Ale lubiejeszcze odcinek z Freddie Prinze'm... zagral Sandi'ego - meska nianke. Od tej pory mam Freddiego na tapecie caly czas....
Ja też na początku słyszałam że jest 23 ale później w programie zobaczyłam że nie ma. Weszłam na internet i jest napisane że będą 29 marca:) To mój ulubiony serial:)
Tak, ja tez patrzylam w programie na Filmwebie czy beda tego 23, ale nie nadal leci 20 odcinek jakiegos durnego serialu :/ ale 27 musza puscic 7 serie, a jak nie to nawrzucam na nich w majlu ;) PRZYJACIELE SA THE BEST!!!!!!!!!!!!
masz może to na płytkach, ten serial jest wyrąbany w kosmos:D
w miare możliwości proszę o kontakt kolnierz_14@tlen.pl
Skoro mowa o uzależnieniu od "Przyjaciół". W ostatnie wakacje, gdy wpadły mi w ręcę wszystkie odcinki, zorganizowałem sobie maraton. Oglądałem ten serial przez kolejne 7 dni. Przerwy robiłem tylko na sen, jedzenie i inne potrzeby. Straciłem troszkę kontakt z rzeczywistością, ale WARTO BYŁO!
Niezly jestes... Tez bym chciala zeby mi wpadly w rece wszystkie serie... pomarzyc dobra rzecz.
No mi do wszystkich brakuje tylko 7 sezonu ale już niedługo będzie mój tylko mój. Mój skarb tylko mój. Ekmm zapędziłem się to nie ten film.
Moja przygoda z Przyjaciółmi zaczeła się niewinne. Ściągnołem sobie pierwsze 5 odcinków w nudów żeby łączę nowe wyprubować no i jakoś tak m zostało. Potem biore program TV i patrze a tam Przyjaciele na tvn7 no i oglądam, oglądam i już tak mi zostało tylko szkoda, że 7 sezonu niegdzie znaleźć nie można. Oby tvn7 puścili od 7 albo wszystkie z 7 i do końca bo jak nie to ciężko z nimi będzie. Nie??
pozdrawiam
Ostatnio razem z moją dziewczyną obejrzeliśmy ostatni odcinek...
Mogę śmiało powiedzieć,że mam zaliczone wszystkie odcinki i po seansie teog ostatniego miałem podobne wrażenie jak jeden z przedmówców...nie mogłem uwierzyć,że to już koniec...
Zgadzam się w 100 %, "Przyjaciele" uzależniają... Dla mnie ogladnięcie 10 odcinków "na raz" nie sprawia żadnego problemu... Mam sprawę na świeżo, pare godzin temu obejrzałem ostatno odcinek 10go sezonu... I can' believe it- jakby to ujął Ross :( Ale cóż, możemy im po prostu podziękować za te 10 wspaniałych lat...