PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33993}

Przyjaciele

Friends
1994 - 2004
8,2 352 tys. ocen
8,2 10 1 352407
8,5 41 krytyków
Przyjaciele
powrót do forum serialu Przyjaciele

Czy moze ktos wie czy powstanie 11 sezon przyjaciol? Bo gdzies, kiedys przeczytalem ze sa plany nakrecenia 11 sezonu, tylko ze producenci nie moga sie dogadac z Jenifer Aniston. I dlatego chcialbym sie dowiedziec czy byla to tylko plotka czy moze jakis powazny fakt?

Blaszany_Pinokio

z tego co slyszalem to nie bedzie kolejnych serii...

i to nawet pewnie nie o pieniadze chodzi...bo milion za odcinek to chyba nie jest problem dla WB...ale wiecie, w koncu to juz 10 lat...ludzie sie zmianiaja...aktorzy rozwijaja...

szkoda...tez liczylem na kolejne serie...do wszystkich 10 wracam przynajmniej raz na dwa lata...

gigantyczna dawka pozytywnej energii...

mholwek

Aktorzy juz nie chce grać, mają ponad 40, a graliby 30 latków, no chyba że za kilka lat zrobią jakiś odcinek w stylu 20 lat później.

Blaszany_Pinokio

Ja ostatnio czytałam, że mają powstać chyba 4 odcinki specjale;)w przyszłym roku;). Nawiasem mówiąc było by zajefajnie;d;d;d

kasia2786

no ladnie...

ja jeszcze o tym nie slyszalem...

byloby swietnie...

mholwek

niestety nie bedzie nowej serii z tego powodu ze aktorzy zycza sobie zaduzo kasy. chociaz nie zabardzo mi sie chce to wierzyc ze niestac ich na 6 mln za odcinek dla aktorow gdzie kazdy odcinek dostaje kilkakrotnie wiecej mln na reklamach. moim zdaniem to aktorzy nie chca grac bo wszyscy utozsamiaja ich tylko z przyjaciolmi. generalnie ros monica phobi i joy nic nie osiagneli poza frendsami. tylko chandler i realchel sie wybili ! i to mysle ze jest gl przyczyna !

emu_

Tak podobno coś tam mają nakręcić jakieś odcinki jeszcze:D Wiem że Aniston się buntuje i nie chce w nich zagrac.Nie wiem czy to jeden czy kilka odcinków ale mi się wydaje że już sie na planie nabyli i im starczy gry w tym serialu.

Piotrekpushupek

Cały czas powraca plotka o jednym odciku specjalnym na święto dziękczynienia. Ostatnio w wywiadzie Courtney mówiła cos o tym, ale pewnie nic z tego nie wyjdzie.

Blaszany_Pinokio

bardzo chciałbym żeby powstał 11 sezon, lub chociaż jakiś dodatkowy odcinek :) mam nadzieje że będzie wersja kinowa, bo na to są szanse - teraz wiele serili ma swoją premierę w kinie, tak jak simpsons czy sex and the city, kto wie może kiedyś i przyjaciele tam trafią :)
a co do 11 sezonu to pewnie byłby o ślubie Rachel i Rossa, teraz organizatorką byłaby Phoebe - więc mogłoby być ciekawie :D
No i nowe perypetie Moniki i Chandlera z ich dziećmi :)

Nie tak dawno David jakośtam (aktor grający Rossa) powiedział w wywiadzie, że nigdy nie dostał propozycji co do nakręcenia specjalnego odcinka. Wyszło na to, że była to tylko plotka.

promilus

było tak: C.C. powiedziała, że zawsze lubiła odcinki ze świetem z dziękczynienia, że były najśmieszniejsze i że mogłaby zagrać w takim odcinku specjalnym. Dodatkowo J.A. powiedziała, że wcale nie mówi nie (bo wszyscy mówili, że to Aniston się nie chce zgodzić). I to tylko było mówienie. Propozycji niedostali (co właśnie potwierdził D.S.). Szkoda :( a czemu, to nie wiem.