Wiem, że wielu z was zgadza się ze mną, jendak nie ma odwagi tego napisać, ja mam i piszę.Niepodoba mi się ten serial, nie jest wcale zabawny, humor jest na niskim poziomie, aktorzy również grają nudnie i mało śmiesznie. Chociaż wiem, że serial ma wielu fanów, mam odwagę i nie boje się krytyki z waszej strony, piszę ponieważ każdy może się tutaj wypowiedzieć.
No spoko jeśli robisz to kultularnie to nikt nie będzie miał do ciebie pretensji.
Ja mam inne zdanie jak dla mnie Friends to najlepszy serial.
po co sie tak od razu usprawiedliwiasz???????? napisales ok. nie nawyzywales nikogo i nie obrazales bezpodstawnie serialu to se pisz ;)
OK. masz prawo wytazić swoją opinię i nie zamierzam cię przekonywać, że ten serial w swoim gatunku to wprost arcydzieło. Dla ciebie tutaj humor jest na niskim poziomie, a ja podobne słowa mogłabym napisać na forach twoich ulubionych seriali, czyli m.in. 13 posterunku i Świata według kiepskich.
no spoko :) ale nie sądzę, żeby było wiele osób na tym forum, które tak naprawdę skrycie nie lubia tego serialu, ale boją się napisać ;) raczej udzielają się tu fani :)
a jak dla mnie serial jest super :))) uwielbiam ten humor na niskim poziomie :)