...czy kolejne serie "Friends" będą jeszcze w tv??? Bardzo bym chciała je oglądnąć :D Oby znowu powrócili na ekrany :)
kolejne.. to chodzi Ci o odcinki po sezonie 10? bo jezeli tak to jest duzo plotek..., ale jak narazie wszystkie nie prawdziwe... najnowszy news to taki ze Jennifer Aniston chciala by wystapic w jeszcze jednym odcinku specjalnym święta Dziękczynienia ... bo jak sama wspomina.. sadzi że te odcinki byly najsmieszniejsze w "Przyjaciołach":), ale nie wiadomo co z tego wyjdzie i czy beda te odcinki czy nie... narazie wiele sie o tym mowi, ale zadnych pewniejszych informacji na ten temat nie ma
Aha... Ale mnie chodziło raczej o to, że skończyli puszczać którąś tam serie (nie pamiętam, którą) i, czy puszczą dalsze do 10 sezonu :P Bo nie oglądałam tych następnych części... A co do nowych "Przyjaciół" to fajnie, że jest jakaś szansa na nowe odcinki :D Oby powstały ;)
tego to nie wiem slyszalem ze na polsacie po serialu 24 godziny maja puscic Przyjaciół... słyszałem równiez ze na TVN siedem po Alfie mialy by być... zreszta nie bardzo szukam informacji na ten temat bo ja juz ogladalem wszystkie i nie bardzo mnie to interesuje:)) nie mniej jednak staram sie pomoc..., ale niestety tego dokladnie nie wiem:)
O to fajnie :) Czyli jest jakaś nadzieja :D No cóż chociaż jeszcze nic nie widomo to dzięki za informacje ;)
Na tvn 7 puścili dotychczas tylko siedem sezonów i nei wiadomo czy będą następne, ale wydaje mi sie, że wcześniej czy później na pewno tak. Postaraj sie załatwic sobie kolejne sezony, bo są świetne i naprawdę warto je oglądnąć. Ja osobiście czekam na nakręcenie nowych.
No, postaram się ściągnąć sobie resztę serii, bo jak narazie oglądałam tylko to, co puszczali w tv i 2 ostatnie odcinki 10 sezonu. A przecież serial jest tak super, że nie można przegapić, ani jednego odcinka :D
podobno swieto dziekczynienia, ale jeden z aktorow zazyczyl sobie gazy miliona dolarow za odcinek i w tym wlansie problem
rehe:)) wszyscy aktorzy dostawali po 1 milion dolarow za odcinek w 10 sezonie:))) tak ze nie sadze zeby to byl problem... poprostu nie sadze zeby teraz to byla kwestia pieniedzy... np Matthew Perry gra teraz w innym serialu i trudno by mu bylo zagrac znow w Friendsach tam samo Jenifer ktora ma tez wiele pracy... . Zreszta nie wiadomo jak to jest..., ale mysle ze to nie jest kwestia pieniedzy, a jak jest to napewno o wiecej niz o 1 mln dolarów:)