Będzie kontynuacja serialu? Coś tam mi się obiło o uszy, że ktoś z aktorów nie chciał, a później chciał, ale nie wiem o kogo chodzi i czy to prawda. Słyszałam też, że ponoć ma być film. Raczej lepsza by była kontynuacja serialu, bo nie wiem czy film by był równie zabawny. Pozdro :)
Ja też słyszałem o tej kontynuacji, tylko że jakiś czas temu to znaczy kilka lat temu. Jeśli twoje informacje są świeże to warto dowiedzieć się czegoś więcej.
Osobiście uważam, że jakakolwiek kontynuacja była by błędem (czy to w formie kolejnego sezonu czy w formie filmu). Serial zakończył się w naturalny sposób i wszyscy fani muszą się z tym pogodzić. Ja oglądam sobie pojedyncze epizody i odkrywam je na nowo.
Wracając do tej kontynuacji to słyszałem jeszcze plotki o odcinku specjalnym w którym wszyscy spotkali by się na święcie dziękczynienia. Ewentualnie taka forma (gdyby udało się przekonać aktorów) mogłaby być fajna. Ale to też było już dawno i z tego zrezygnowali.
Ważne żeby przez próby zarobienia ekstra kasy nie zepsuć odczuć fanów i nie zniechęcić ludzi którzy dopiero mają zamiar się wciągnąć w "Przyjaciół".
Pozdrawiam fanów:)