Ostatnio czytałam w jakiejs gazcie że Aniston wkoncu zgodziła się na zagranie w filmie - kontynuacji "Przyjaciół"?
Co o tym myslicie?
W sumie z jednej strony mozna sie cieszyc ze znowu ich wszystkich razem sie zobaczy ale z drugiej boje sie, że po prostu nie bedzie juz to takie jak kiedys... Aczkolwiek ciekawa jestem bardzo jak im to wyjdzie;)
Myślę, że gdyby zrobili ten film to byłaby to beznadzieja :-( no bo po co to dalej ciągnąć to byłoby tylko dla kasy i nic więcej
Tez kiedys slyszalam takie pogloski, ale niewiadomo ile w tym prawdy.
Mogliby zrobic taki film, chociaz wątpie, ze bylby on tak samo dobry jak serial :)
Ja bardzo się ciesze ,że będzie nakręcony film.!!!!! I to bardzo nie wiem jak wy!!!!!!!! Ale ja bardzo się ciesze joł!!!!.
Filmu raczej bym się nie spodziewał. Najnowsza informacja(plotka?) to taka że według Courteney Cox, Jennifer wpadła na pomysł jak wszystkich zebrać jeszcze raz, i jej to się podoba. Nie powiedziała że będzie to film. Wykluczył bym taką możliwość bo przez ostatnie lata cała 6 powtarzała że nie wyobraża sobie Przyjaciół na dużym ekranie. Jennifer w jednym z wywiadów powiedziała(w 2009 bodajże) że jeśli już to jakiś odcinek specjalny.