PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33993}

Przyjaciele

Friends
1994 - 2004
8,2 353 tys. ocen
8,2 10 1 352826
8,6 43 krytyków
Przyjaciele
powrót do forum serialu Przyjaciele

Ostatnio czytałam w jakiejs gazcie że Aniston wkoncu zgodziła się na zagranie w filmie - kontynuacji "Przyjaciół"?
Co o tym myslicie?
W sumie z jednej strony mozna sie cieszyc ze znowu ich wszystkich razem sie zobaczy ale z drugiej boje sie, że po prostu nie bedzie juz to takie jak kiedys... Aczkolwiek ciekawa jestem bardzo jak im to wyjdzie;)

ocenił(a) serial na 10
Cornette91

Myślę, że gdyby zrobili ten film to byłaby to beznadzieja :-( no bo po co to dalej ciągnąć to byłoby tylko dla kasy i nic więcej

ocenił(a) serial na 10
Cornette91

Tez kiedys slyszalam takie pogloski, ale niewiadomo ile w tym prawdy.
Mogliby zrobic taki film, chociaz wątpie, ze bylby on tak samo dobry jak serial :)

ocenił(a) serial na 10
czikiii

Ja bardzo się ciesze ,że będzie nakręcony film.!!!!! I to bardzo nie wiem jak wy!!!!!!!! Ale ja bardzo się ciesze joł!!!!.

__Cleo Sertortii13

Filmu raczej bym się nie spodziewał. Najnowsza informacja(plotka?) to taka że według Courteney Cox, Jennifer wpadła na pomysł jak wszystkich zebrać jeszcze raz, i jej to się podoba. Nie powiedziała że będzie to film. Wykluczył bym taką możliwość bo przez ostatnie lata cała 6 powtarzała że nie wyobraża sobie Przyjaciół na dużym ekranie. Jennifer w jednym z wywiadów powiedziała(w 2009 bodajże) że jeśli już to jakiś odcinek specjalny.