PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33993}

Przyjaciele

Friends
1994 - 2004
8,2 353 tys. ocen
8,2 10 1 352734
8,6 43 krytyków
Przyjaciele
powrót do forum serialu Przyjaciele

z dziećmi?
Czy ktoś może mi powiedzieć gdzie podziały się trojaczki Phoebe i Emma, córeczka Rachel?

ocenił(a) serial na 10
Ducha

Że co...?????Co to za pytanie, chyba nie oglądałaś tego serialu skoro pytasz o takie rzeczy....

luizka3

Oglądałam z "doskoku". Tzn, że nie wszystkie i tak się składa, że przegapiłam motyw dzieci. Byłabym wdzięczna za odpowiedź.

użytkownik usunięty
Ducha

w necie znajdziesz krótkie streszczenia każdego odcinka, ale jak już pytasz to odpowiadam:
trojaczki Pheobe były jej brata (zapłodnienie invitro), więc jej brat wraz ze swoją 'trochę' starszą żoną je wychowują.
Pheobe chodzi z ciążą w 4 sezonie a w piątym rodzi.
Natomiast Rachel chodzi w ciąży w sezonie 8 i w 9 rodzi. Wychowuje córkę wraz z Rossem.

Wielkie dzięki za odpowiedź. Chodziło mi tylko oto,co się dzieje z tymi dziećmi. Emma jakoś przepada po 9 sezonie, a przynajmniej takie odniosłam wrażenie..

użytkownik usunięty
Ducha

W 10 sezonie Emma dalej jest obecna, na przykład w odcinku 5 gdzie córeczką Rachel zajmuje się jej siostra :)
Emma zawsze gdzieś sobie tam leży, lub jest mowa że jest z opiekunką lub matką Rossa. A odcinek 4 jest o urodzinach Emmy i to w całości :P