Nie no,trochę chyba przegięliście z tymi ocenami dla tego serialu(nie obejrzałem ani jednego odcinka i nie obejrzę).Hańba dla innych filmów.
własnie dlaczego sie wypowiadasz a nie wiesz o czym moowisz?...
...to tak jak ja bym moowil ze jestes ******, ale ja cie nie znam wiec z kad mam wiedziec jaki jestes?
pozdro...a 10 season'ów kazdy(WYJATKI!!!)ma po 24 odcinki...czyli w przyblizeniu 240 odcinkoow:| czy to jest duzo?...moda na sukces to jest tasiemiec...:P
Ludzie,no dobrze,niech wam będzie,ale wasze wysokie oceny spowodowały ,że ta lista top 100 swiat straciła na wartości.
przyjaciele to uznany sitkom na calym swiecie!!!
zadko kto moow ze jest kiepski tylko dlatego ze go nie zna (tak jak ty)!!!
sam kiedys tak moowilem, ale obejrzalem kilka odcinkoow i sie "zakochalem"
29miejsce?...tylko jak dla mnie to powinien byc w pierwszej 10!!!!!!
nie dajcie się sprowokować ! - ten koleś nie ma co robić i wypisuje to samo wszędzie
np. http://www.filmweb.pl/chyba,kogo%B6,pogi%EA%B3o,temat,Topic,id=338852 [www.filmweb.pl/chyba,ko ...]
ignorujcie, bo takiemu prostakowi tylko o to chodzi, bo nie ma co robić w życiu
pozdrawiam wszystkich fanów i tych co lubią serial Friends
Nie obrażaj innych ludzi na forum,bo to powoduje ,że sam stajeś się prostakiem.
A takie podejście do tych filmów-seriali jest takie,że po prostu nienawidzę takiego typu filmów.Koniec,kropka.
Tapczan ma zdecydowanie rację, co do tego że ty chyba nie masz nic do roboty w życiu... Tylko wywołujesz bunty, obrażasz ludzi o odmiennych gustach i uważasz, że tylko ty się liczysz. A do tego poco piszesz te wszystkie bzdury wszędzie? Żeby było dużo odpowiedzi, żeby być w centrum zainteresowania? Bo ja nie wiem naprawdę... przecież nikt cię tu nie poprze, gdyż wchodzą tu w większości ludzie, którym się ten serial podoba. A jeśli ty nazywasz się "ludźmi na tym forum", to chociaż zachowaj jako taki poziom (i tak już mierny) i jak ci się to podoba, pisz swoje ulubione filmy u siebie, skoro taki znawca z ciebie... A jak nienawidzisz takich filmów, to po prostu tu nie właź. Bo tak samo mogę powiedzieć o tych "Predatorach" i "Terminatorach" co ty o "Przyjaciołach". Naprawdę, dołują mnie tacy ludzie jak ty - żerujący na popisach
Moim skromnym zdaniem serial należy do jednych z najlepszych. Oglądałem i oglądam go z największą przyjemnością. Często poprawia mi humor i właśnie dlatego tak go wywyższam :) Ponadto zgadzam się z innymi: nie oceniaj jak nie widziałeś!!! Jak mnie to wkurza!!! Naprawdę żal mi Ciebie i ludzi Twego pokroju.
Wg. mnie pytanie powinno brzmieć: "Co taki świetny serial robi na 29 miejscu??? Dlaczego nie na 1???" :D A jak ktoś nie oglądał to nie powinien komentować, ponieważ jego opinia (a właściwie jej brak:) jest tak na prawdę bezsensowna
Ja oglądałem kiedyś ten serial (nawet sporo odcinków), wtedy mi sie podobał, niestety to było tylko złudne wrażenie. Jest co najwyżej przeciętny, popatrzcie jaki rodzaj humoru on reprezentuje, a sztuczny śmiech jest wynalazkiem idiotów dla idiotów.
Serial ten można porównać spokojnie do "Mody na sukces" z tym, że kierowany jest do innej grupy wiekowej.
Chciałbym tylko zwrócić uwagę na "wtedy mi się podobał" i "sztuczny śmiech jest wynalazkiem idiotów dla idiotów"
To sporo o tobie mówi :] I nie gadaj, że można Przyjaciół porównać do jakiejś Mody na sukces.
Nie podoba się, trudno, nikt z tego powodu nie będzie płakał, ale nie obrażaj w taki sposób Przyjaciół.
Jeśli ktoś tu obraża, to ty mnie. Porównanie jest dobre, popatrz obiektywnie a nie szukaj na siłe dowodów obrażania serialu bo ich nie znajdziesz. Serial uzaleznia od siebie ludzi podobnie jak moda na sukces. I napisz mi z łaski swojej co o mnie mowia te (wyciagniete z kontekstu) cytaty?
Lista straciła na wartości?! Człowieku te listy tracą na wartości przez takich co głosują na Pawła Małuszyńskiego i Bartosza Opanie… w ilu filmach oni zagrali jeden w „oficerze” „magdzie m” i tej „sukience” a drugi „zakochanych” i polskim „ostrym dyżurze”… to jest hańba!! A nie to, że „friends” są na 29 msc.!! A poza tym nie udzielaj się jak nie obejrzałeś ani jednego odcinka… wstydź się lepiej!!