PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33993}

Przyjaciele

Friends
1994 - 2004
8,2 353 tys. ocen
8,2 10 1 352773
8,6 43 krytyków
Przyjaciele
powrót do forum serialu Przyjaciele

Co to za odcinek?

ocenił(a) serial na 10

Oglądam "Przyjaciół" od dziecka. Teraz mam ich na płytach i często funduję sobie maraton, ale na kwejku znalazłam to: http://kwejk.pl/obrazek/820377/przyjaciele.html i szczerze powiedziawszy nie mam pojęcia co to za odcinek. Może ktoś wie?
Jakby link nie chciał się otworzyć to opiszę, co tam jest: dwa kadry, na jednym Joey a na drugim Chandler.
J: Hej. Golisz się?
C: Nie. Mam wściekliznę

ocenił(a) serial na 10
Wercia1501

S09E16 - ale nie jestem pewna ; )

ocenił(a) serial na 10
Sunflower_9

Sprawdziłam. Chandler ma tam tą koszulkę, co na kadrach, ale tej sceny nie ma. Może ją wycięli?...

ocenił(a) serial na 10
Wercia1501

Bardzo często gdy nagrywali serial aktorzy wygłupiali się specjalnie, więc bardzo mozliwe że tej sceny nie ma w odcinku.

ocenił(a) serial na 10
Sunflower_9

00:00:00:www.napiprojekt.pl - nowa jakość napisów.|Napisy zostały specjalnie dopasowane do Twojej wersji filmu.
00:00:02:Raczkuje! Emma raczkuje!
00:00:04:Krwawi! Joey krwawi!
00:00:06:Przepraszam, musisz to zobaczyć!|Idę po Monikę i Chandlera.
00:00:13:Monika, Chandler chodźcie szybko!
00:00:17:Co? Co?
00:00:20:- Hej, golisz się?|- Nie, to wścieklizna.
00:00:25:- Hej, co się dzieje?|- Emma raczkuje!
00:00:31:Patrzcie jak zasuwa.
00:00:33:Daj jej chwilę.
00:00:43:Nie mogę uwierzyć jak szybko dorasta.|Pamiętam jak by to było wczoraj...
00:00:47:Pierdziała na moim kolanie.

00:00:20- hmm dziwne, że nie ma w odcinku ;?

ocenił(a) serial na 10
Sunflower_9

Hmm musisz mieć chyba rację. Może na yt to znajdę :) Dzięki :D

ocenił(a) serial na 10
Wercia1501

Chomikuj ; ) 10 min poczatku za free. Ale przyznam, że patrzałam kiedyś na ten odc. i nie pamietam tego mometu.
Powodzenie ;]

ocenił(a) serial na 10
Sunflower_9

Dziękuję :D

ocenił(a) serial na 10
Wercia1501

http://www.youtube.com/watch?v=fwJa7qY3xIM --- hahaha znalazłam :D

użytkownik usunięty
Wercia1501

świetny kawałek, thx

ocenił(a) serial na 9

To tylko na director's cut...kiedy kupilam swoj zestaw mialam prawdziwa uczte wlasnie z tych jeszcze nie widzianych scen...ta byla przednia, ale jest mnostwooooo podobnych rownie dobrych...pozdrówy

użytkownik usunięty
myszowatek81

można je chyba też znaleźć na youtube, przynajmniej niektóre.

ocenił(a) serial na 9

Tak faktycznie to cała przyjemność ogladać poszczególne sceny w zaje***stej jakości na YT:):) Połowy scen wycietych z różnych momentów chyba tam nie ma...no chyba że są wszystkie odcinki lecz bardzo w to wątpię...pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
myszowatek81

mów szybko gdzie i jak to kupiłaś!:)

ocenił(a) serial na 9
joanne89

Kupiłam z 1,5 roku temu w markecie w UK:):) i mam jeszcze jeden zapasowy zestaw ale nie ma napisów polskich za co dziękuję z góry wszystkim...polskie tłumaczenie jest conajmniej nieciekawe:):) To nie moja aukcja ale cena podobna by była bo to ten sam zestaw:):) pozdro
http://allegro.pl/przyjaciele-40-dvd-friends-sezony-1-10-uncut-i2105985396.html

ocenił(a) serial na 10
Sunflower_9

Dokładnie, pewnie tak jak mówisz. Masa scen (a większość super :D) nie znalazła sie w odcinach :( :P

ocenił(a) serial na 10
joanne89

Ale przecież też niektóre nie mogły, np podróż poślubna państwa Bing. Nie mogli tego wyświetlić bo to by wzurzyło świat, ponieważ to było po WTC - sprawdźcie na yt, o co chodzi :)

użytkownik usunięty
Wercia1501

znam sprawę. aktualnie już jest.