Moim skromnym zdaniem TAK. w końcu kiedyś stacja NBC bedzie chciala zarobic. poza tym sami aktorzy serialu sie zgodza(brak ciekawych dla nich propozycji). SERIAL WSZECHCZASÓW FRIENDS RULEZ.
Friends górą! Wspaniały serial i wciągający...mam nadzieję, że kiedyś powrócą...ale czy z tą samą obsadą? Inni aktorzy nie daliby rady zagrać tego tak samo jak "Przyjaciele" z prawdziwego zdarzenia...Z utęsknieniem oczekuję ich z powrotem na antenie (jak na razie swój nałóg oglądania zaspokajam kasetami video...powtarzam od początku wszystkie odcinki...aż do ostatniego sezonu):D pozdrawiam fanów PRZYJACIÓŁ
Mądrala ;p Ja nie byłabym tego taka pewna, byłabym wręcz sceptyczna. Aktorom bardzo dobrze się wiedzie i z tych pieniędzy co już mają z całych 10 lat z przyjaciółmi to bym się utrzymała do końca życia. poza tym wszyscy już chyba oznajmili, że serial nie wraca. Było kilka odcinków specjalnych, ale to tyle. Zgadzam się tylko z ostatnim zdaniem ;]
Z tego co wiem, niektórzy z aktorów otrzymali kiedyś propozycje gościnnego udziału w "Joeyu", ale odmówili powrotu do swoich ról. Chciałabym, żeby "Friends" powrócili w tym samym składzie, ale szczerze powiedziawszy wątpię, czy to kiedykolwiek wypali. Jeśli chodzi o brak propozycji... nie powiedziałabym, żeby np. Jennifer Aniston lub Matthew Perry mieli powód do narzekania - przynajmniej tak mi się wydaje. Poza tym, jakiejkolwiek kasy na tym nie zbili, ja bym też chyba nie chciała być zaszufladkowana do końca życia do tej samej roli, więc w sumie niezbyt im się dziwię.
Pozdrawiam
Jigsaw . ! xP