Ja jestem niemal identyczny jak Chandler :)
Wiekszosc ludzi w serialu nie smieje sie z tego co on tam mowi,co zreszta sam przyznal,mowi tak gdy czuje sie zaklopotany.
gdzies opisaligo jako "mistrza cietej riposty" bardzo fajny zwrot.
no i czesto tez polewa z tego co sam robi lub mowi,np. jak oblal joe woda przy takiej lasce i mowi: "i nie opuszczal deski w ubikacji" :D
znajomi tez mi mowili ze zachowuje sie jak on,wiec mi to pasuje bo jestspoko ;)
PS. tematow jest 580 wiec wpisalem w wyszukiwarce slowa:
utożsamiasz i utożsamiacie by sprawdzic czytemat jest ale nie spotkalem wiec zakladam ten :)
ja jestem troche jak monica - przywiazuje duza uwage do szczegolow, uwielbiam porzadek no i zawsze wszystko dokladnie planuje i rozpisuje:)wiele razy ,jak ogladalam przyjaciol, zauwazalam podobienstwo miedzy nami:)
Pewnie że tak :D ja np. podobnie do ciebie utorzsamiam sie w jakiś sposób z Chandlerem :D Lubie ironizować wile rzeczy i mam specyficzne poczucie humoru które nieraz tylko ja rozumem :D.
(PS. Bravaa za trafny temat :D )
Ja w kilku postaciach odnajduję swoje cechy (może niezupełnie są to zalety:))
1. Jest we mnie pewien pedantyzm Monici (zwłaszcza denerwuje mnie gdy pewne rzeczy nie znajdują się na swoim miejscu).
2. Z racji statusu najmłodszego członka rodziny jestem troszkę rozpieszczona jak Rachel. Zdarza mi sie też czasami "prześlizgiwać" po trudniejszych sprawach, zamiast stawić mężnie czoło wszelkim, nawet najstraszliwszym trudnościom.
3. Nieobce jest mi też ironiczne i krytyczne, czyli takie Chandlerowe, spojrzenie na świat.
I właśnie w/w przyjaciół również lubię najbardziej, pomimo tego, że uświadamiają mi moje okropne wady.