PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33993}

Przyjaciele

Friends
1994 - 2004
8,2 353 tys. ocen
8,2 10 1 352734
8,6 43 krytyków
Przyjaciele
powrót do forum serialu Przyjaciele

To chyba najbardziej nurtujące pytanie ciągnące się przez wszystkie sezony :)
To chyba nigdy nie zostało dokładnie sprecyzowane, ale można się domyślać.

Mnie osobiście kojarzy się coś z 'rekonfiguracją danych' - nie mam pojęcia co to jest, ale w którymś odcinku chyba sam Chandler powiedział, że się tym zajmuje.
Istnieje też prawdopodobieństwo, że jest wykonawcą, jeżeli wykonuje tą samą pracę, którą załatwił kiedyś Joeyowi.

Jakieś inne pomysły? :)

użytkownik usunięty
Pomyluna

Sama nie wiem. Możliwe, że przetwarza dane jakieś. ;P

ocenił(a) serial na 10
Pomyluna

No nie wiem co on porabia, ale na pewno nie jest transponderem :)

B

ocenił(a) serial na 10
Pomyluna

Naprawde nurtujace pytanie, coś tak myśle, że Chandler aktualnie pracuje w reklamie, a co on tam robi to juz wiekszy problem!!=)

ocenił(a) serial na 10
Pomyluna

obecnie (czyli w ostatnich sezonach) Chandler pracuje w reklamie, ale kiedyś przed tym zajęciem rzeczywiście to nie zostałod o końca wyjaśnione :P ale kilka razy wspomniano o obróbce i przetwarzaniu danych.

ocenił(a) serial na 8
mondzia13

teraz w reklamie na pewno, ale ja myśle ze on tym transponderem jednak jest;)

użytkownik usunięty
FisherN

Coś było w pierwszym sezonie "Idę do pracy wpisywać liczby... to i tak nie ma znazcenia, ale co z tego" czy jakoś tak ;]

ocenił(a) serial na 10
Pomyluna

jest wyjasnione w odcinaku 9 serii (nie pamietam dokladnie w ktorym). Dokladnie mowi to Monika a sam Chandler sie dziwi, gdyz nei przypuszczal ze ona wie czym on sie zajmuje. W kazdym razie analiza statystyczna (badz statystyka analityczna:))i rekonfiguracją danych!Zwrocielm na to uwage, gdyz wczesneij przeczytalem Twa wiadomosc!Jesli kogos to interesuje to jest to jeden z odcinkow przed rzuceniem pracy przez Chandlera, kiedy zostal on przeniesiony do Tulsy!
Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 8
figor

nie mam pojęcia ale wiem czym zajmuje się ross rozwodami

Mr_T

odc.21 (albo 22) sezon 8- opracowywanie danych statystycznych :)

ocenił(a) serial na 9
figor

Potwierdzam jestem teraz na tym etapie. Są takie firmy które zbierają sane i je przetwarzają dla innych firm.