PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33993}

Przyjaciele

Friends
1994 - 2004
8,2 353 tys. ocen
8,2 10 1 352800
8,6 43 krytyków
Przyjaciele
powrót do forum serialu Przyjaciele

Friends w TVN

ocenił(a) serial na 10

Dobra informacja dla fanów tego serialu.W dniu 1 czerwca 2009 stacja TVN wznawia przerwana emisje serialu.Serial mozna ogladac od poniedzialku do piatku od godziny 15:25(2 odcinki dziennie)

ocenił(a) serial na 10
swirus5

Tak to super wiadomość, tylko że podczas tej przerwy w emisji zdążyłem obejrzeć wszystkie sezony, ale nie szkodzi Przyjaciół nigdy dosyć.

użytkownik usunięty
bu160

a wiecie czy oni puszcza ich od nowa czy od tego momentu na ktorym ostatnio skonczyli??? i ile sezonow planuja pokazac??

ocenił(a) serial na 10

Dokładnie od 2 odcinka 5 sezonu.Mysle ze pociagna do konca czyli do 10 sezonu bo sa wakacje i nic nowego nie wymysla:)

użytkownik usunięty
swirus5

a mi sie wydaje ze pociagna to do konca czerwca a pozniej puszcza powtorki wszystkich swoich idiotycznych seriali :/ detektywi na wspolnej itp.

ocenił(a) serial na 10

Wątpię w to. Powtórki tych seriali będą o normalnych godzinach
Detektywi 18:30
W11 20:45 a Na Wspólnej pewnie gdzieś o 12 bo pora 14:30-15:45 jest zarezerwowana dla zagranicy. Tak przynajmniej wynika obserwując ramówki TVN w przeciągu kilku lat.

ocenił(a) serial na 10
swirus5

NAREEEEESZCIE...

ocenił(a) serial na 10
swirus5

no fajnie:) tylko ta godzinaa.. jak ludzie pracują to mają kijowo, czyli ja:P jakby np były rano albo wieczorem, a tak ni w du*ę ni w oko.. jak na pierwszą zmianę to nie obejrzę i na drugą to samo :/ w tej sytuacji liczyć mogę jedynie na wolne dni od pracy:D

użytkownik usunięty
poally

powinni ich puscic ok. 20 wtedy wiecej osob mogloby obejrzec. chociaz ja juz mam wakacje wiec i tak moge spokojnie ogladac ;)

ocenił(a) serial na 10

a nie lepiej ściągnąć sobie wszystkie sezony z neta zgrać na płytę i oglądać cały czas, bez reklam, kiedy ma się tylko ochotę?;>

użytkownik usunięty
Kiss_of_The_Dragon

ja wlasnie probuje tak zrobic ale cos nie wszystkie sezony udaje mi sie dorwac

http://chomikuj.pl/lopez22/SERIALE+RMVB+LEKTOR+PL/Przyjaciele+s04

wszystkie sezony;)

użytkownik usunięty
rafal_18

szkoda tylko ze trzeba sciagac po jednym odcinku :/

ocenił(a) serial na 10

Tu tez sa wszystkie seozny w formacie rmvb z lektorem pl.Jeden odcinek zajmuje ok 80 mb

http://odsiebie.com/profil/WoXeR.html

ocenił(a) serial na 10
swirus5

A tutaj avi z lektorem, działają linki z rapida

http://www.rapidteam.net/forum/tvsezon-rs-nl-fl-os-t22547.html?p=114274

swirus5

HURRAA ^^

Nareszcie pomyśleli. :):)

Valenciaa

Ciekawe czy TVN zdąży wyemitować wszystkie sezony w wakacje bo jak nagle
przerwie we Wrześniu podczas 10 sezonu to się wkurzę.

użytkownik usunięty
proctor

a mi wystarczy emisja do konca 9 sezonu ;) 10 ogladam codziennie i znam go na pamiec ;)

proctor

Ja w ogóle nie lubię seriali w TV. Wkurzają mnie reklamy, które trwają 1/3 czasu seriali :/

użytkownik usunięty
shows

potwierdzam ;) w tvn jest 12 minut przyjaciol, 10 min reklam, 10 minut przyjaciol, 10 minut reklam, 10 minut kolejnego odcinka przyjaciol, 10 minut reklam i znow 10 minut serialu :/ beznadzieja ;) a do tego czasem trafia sie lektor ktory nie potrafi oddac sensu wypowiedzi i zartow ;)