Serial jest normalnie genialny,śmieszny i zabawny. Tego serialu normalnie nie da sie opisać słowami jest aż tak dobry. Nic dodać nic ująć. 1/10!!!!!!!!!!
Powiem w twoim języku bo inaczej nie rozumiesz.
A zresztą : Pozdrowienia dla Marekx (żart w twoim stylu) ch*j ci w dupę
Człowieku, powtarzasz ten tekst poraz podajrze 10 na tym forum.
Albo wymyśl coś rownie błyskotliwego, albo poprostu nic nie pisz, bo jesteś coraz bardziej żałosny.
Serial jest świetny, zabawny, momentami wzruszający. Opowiada o wielkiej przyjaźni i przy tym wszystkim nie ma takich żałosnych kawałów i dowcipów, które tak naprawdę nie sa zabawne (jak w Polskich produkcjach a'la Świat wedłóg Kiepskich, podkładany jest śmiech mimo że nikt nic śmiesznego nie powiedział). Kultowy przez duże "K", zasłużył na te nagrody w 100%. :)
Dokładnie, lepiej bym tego nie ujeła, sexandthecity :D
Teksty tego Markax są niezwykle dziecinne, tak się zastanwawiam skąd on je bierze, naprawdę. Bo to ani inteligentne, ani rozsądne, wręcz powiedziałabym nudne.
Koles ma jakies kompleksy i nie warto jest sie nim przejmowac.Frajerom mowimy NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hej sexandthecity weś sie dziewczyno nie ośmieszał głupawymi tekstami z friendsów powiedzianych przez Le Blanca. swirus5 sam jesteś frajerem frajerze bo oglądasz ten szajsowaty serial dla ludzi z niskim IQ.
Marekx, jesteś nudny, naprawdę, cholernie nudny.
Ten kto oglada przyjaciół nie ma przyjaciół?
Zdajesz sobie sprawę,że to jakiś żałosny slogan, który nie ma sensu? Bo co ma piernik do wiatraka?
Tak się dziwnie składa,że w samych stanach jest 54 miliony fanów tego serialu,więc ciekawa jestem gdzie jest potwierdzenie tej twojej śmiesznej tezy.
Ty jesteś nudna głupia p***o bo ciągle piszesz to samo że jestem nudny,że to coś jest dobre bla bla bla. i tak w kółko normalnie rzygać sie chce powtarzasz sie jak stara płyta mogła byś wymuślić coś innego. I moja teoria trzyma sie kupy bo tylko ktoś bez przyjaciół siedzi tak długo przed kompem.
Desperat!Normalnie desperat! Człowieku,nie pomyślałeś,że jesteś już naprawdę nudny? Tylko zaśmiecasz forum.
Co ty chcesz udowodnic tymi wszystkimi tematami?
Nikogo nie zmienisz,każdy nadal będzie oglądał ,,Przyjaciół''.
To tak jakbyś na siłę chciał przekonac mysz,że ona nie lubi sera!
A co do tego że ,,...tylko ktoś bez przyjaciół siedzi tak długo przed kompem'' to chyba mówisz o sobie,bo to ty siedzisz tyle przed kompem i marnujesz czas na te denne tematy.
A ja np. spotykam się często z dośc dużym gronem moich przyjaciół którzy tak jak ja uwielbiają ten serial i zamiast jakiś innych filmów,oglądamy właśnie ,,Przyjaciół''.
Powtarzam jeszcze raz: DESPERAT!!!
Śmieszne,że ktos taki jak Marekx mówi o tym,że jestem nudna.
Najpierw spójrz na swoje posty i to co ty piszesz, to dopiero monotonnia.
Po za tym podpisuje się pod słowami mojej przedmówczyni.
Desperat, jakich mało z wielkimi kompleksami.
Niewiem czego chcesz dokonać pisząc ciągle to samo, ciągle w tym samym temacie, bez argumentów,bezsensu, bez logiki.