PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33993}

Przyjaciele

Friends
1994 - 2004
8,2 356 tys. ocen
8,2 10 1 355646
8,4 49 krytyków
Przyjaciele
powrót do forum serialu Przyjaciele

Chodzi mi o seriale w podobnym klimacie do Friends : widziałem już HIMYM,
Cheers i Scrubs

użytkownik usunięty
proctor

moze nie sa to podobne klimaty ale sa fajne ;) siostrzyczki, dwoch i pol, domowy front

ocenił(a) serial na 8

The Office i My Name Is Earl.

proctor

Sitcomów (lepszych i gorszych) to jest pełno. A "Przyjaciele" to serial wyjątkowy. Trudno znaleźć drugi, podobny i tak fajny. Ale polecałbym "Domowy front" ("The War At Home") i "Teorię Wielkiego Podrywu" ("The Big Bang Theory").
"Dwóch i pół" ("Two and a Half Men") mi się nie podoba za bardzo. Z nudów mozna obejrzeć, ale im dalszy sezon, tym jest gorzej.

ocenił(a) serial na 10
proctor

Ja polecam serial 'Wszyscy kochają raymonda' . Serial może nie jest w klimacie 'Przyjaciół' , ale zachowane w nim są, tak samo genialne przygody bohaterów, oraz dialogi. Polecam . :)

confetion

The King Of Queens
How I Met Your Mother
Everybody Hates Chris
My Wife and Kids

ocenił(a) serial na 10
polishserial

Jeśli chodzi o Amerykańskie to :
- Wszyscy Nienawidzą Chrisa
- Diabli Nadali
- Joey
- Family Guy/ South Park

Jeśli ktoś lubi humor Brytyjski to polecam :
- Czarna Żmija
- Cienka Niebieska Linia
- Allo Allo

ocenił(a) serial na 10
proctor

Ja polecam ... "Diabli nadali" ;) , ale i tak Przyjaciele wymiatają ;)

rkossa

Fajny jest serial "My wife and kids", ale ciągle stare lecą i to jest nudne. Jim wie lepiej także ciekawe, czasem też Scrubs.

JacQu

HIMYM
DIABLI NADALI
ON, ONa I DZIECIAKI
ZDRÓWKO
FRASIER
i inne z Comedy
Żależy od gustu

malunkaniowa

M*A*S*H*
Married with Children
Frasier
South Park
Family Guy

diegosas

Married with children
Seinfeld
Allo Allo
Cheers

ocenił(a) serial na 6
proctor

Też szukam ale próżno, wkoło jedynie widać śmieci typu Big Bang Theory, Jak poznałem Waszą matkę czy Dwóch i Pół a to się nawet nie umywa. Jak dotąd znalazłem dwa genialne, Diabli Nadali i Wszyscy Kochają Raymonda. Gdybyś natknął się na coś to napisz.

ocenił(a) serial na 10
theart

Wg mnie klimat Nowego Yorku lat 90-tych (czyli Przyjaciół w pierwszych sezonach) fantastycznie oddaje serial Pomoc Domowa. Zaraz za "F.r.i.e.n.d.s" to moje remedium na gorszy nastrój :)

Na "Diabli nadali" też od czasu do czasu rzucę okiem, tylko tu już mamy przedmieścia NY, lata 1998-2007. Ale humor na piątkę :)

dziewczyna_z_Jemenu

Nie zgadzam się ze humor na piątke ja tam bardzo lubie Diabli nadali szczególnie Artura Spoonera.

proctor

Dziwne że nikt nie wymienił Św.według Bundych

ocenił(a) serial na 7
Ruben_fw

Nie dziwne bo to zupełnie inny klimat i typ humoru.

fengz

Ale są świetni