PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33993}

Przyjaciele

Friends
1994 - 2004
8,2 353 tys. ocen
8,2 10 1 352707
8,6 43 krytyków
Przyjaciele
powrót do forum serialu Przyjaciele

Dlaczego Phoebe i Joey nie zostali parą?! Jestem dopiero na s08e02 (oglądając od początku) ale WIEM o dalej się wydarzy. Odniosłem wrażenie, że oni mieli tak silną chemię między sobą, jak pozostałe dwie dwójki: Rach i Ross oraz Chan i Mon.

Dwa krejzole i wolne dusze. Tyle wspólnego a tu nagle wejdze jakiś Mike Hannigan.

ocenił(a) serial na 8
michu1945

ja również sądziłam, że twórcy rozwiną ten wątek, choćby tylko na parę odcinków ale niestety nic z tego. było parę momentów, które dawały na to nadzieję, ale być może stwierdzono, że są do siebie zbyt podobni, kto wie. w każdym razie, jeśli byłoby to dobrze rozegrane, stanowiliby moją ulubioną parę :)

michu1945

Może byliby lepsza parą niż Monica i Chandler, jednak wolę tak jak jest
Gdyby wszyscy przyjaciele mieliby pary między sobą, to byłoby wg mnie naciągane.
Tak jest urozmaicenie

ocenił(a) serial na 10
michu1945

Właśnie fajnie,że tak się nie skończyło. Przynajmniej pokazali tym,że może też w tak ścisłej grupie istnieć prawdziwa przyjaźń damsko-męska, która tak jak w przypadku Mondler-a czy Roshel-a, nie kończy się na ślubie :D Roshel-a :D

queen7

przyjaźń damsko-męska... to relacja tylko między gejem i lesbijką. Wierz dalej w tę przepiękną teorię...

ocenił(a) serial na 10
michu1945

Jeśli ktoś ma na oczach klapki i myśli tylko o jednym to fakt, nie da rady. Piszesz tak, jakbym się miała tej wiary wstydzić a nie wydaje mi się by było czego :)

queen7

Przyjaźń damsko-męska... to relacja tylko między gejem i lesbijką/ heetero i lesbijką / heteryczką i gejem. Wierz dalej w tę przepiękną teorię...

ocenił(a) serial na 10
michu1945

nie sparowali Joey'a z Pheebs, bo Joey miał przygotwany swój spin-off ;)

amanseo

W którym równie dobrze mogła wystąpić Phoebe.

ocenił(a) serial na 10
michu1945

może masz rację, ale nie oglądalem "Joey'a", wiec nie podyskutuje z Tobą na ten temat.
Ale tak juz wspomnieliscie wyżej P i J pasowaliy do siebie chyba najbardziej z całej szóstki. Mieli swoje momenty i szkoda, że twórcy tego nie wykorzystali. Z drugiej strony nie rozumiem oburzenia jakie wywołała relacja Rach z Joey'em.

amanseo

Ja tam nie byłem oburzony. Oboje wiedzieli, że im nie wyszło i i tyle.

amanseo

Decyzja po spin-offie została podjęta po 10 sezonie. Phoebs i Joey nie zostali parą, żeby pokazać przyjaźń damsko-męską (tak, to istnieje . Sam mam takową przyjaciółkę) Co do dogadywania się ze sobą Chandlera i Monici to nie przesadzałbym. Do 5 sezonu niespecjalnie za sobą przepadali. Ona była dla niego zbyt pedantyczna we wszystkim a on dla niej zbyt ironiczny.

ocenił(a) serial na 10
tupac1991

przyjaźń damsko-meska istnieje. do czasu. ;)

ocenił(a) serial na 10
tupac1991

przyjaźń damsko - męska istnieje ale chyba wtedy gdy on jest gejem .

tupac1991

Hm. Nie jestem gejem to mogę zapewnić. Według mnie istnieje jeśli jasno są określone relacje to ma szansę przetrwać :)

ocenił(a) serial na 10
michu1945

Ok, tak zamierzam :) !

ocenił(a) serial na 10
michu1945

bo zrobiłby sie banał do kwadratu . Wystarczy ze Monica i Chandler sie spikli i że Rachel i Ross byli razem .

maciekb80

Oraz Joey z Phoebe, ale do tego nie doszło....

michu1945

Phoebe się kochała w Joeyu a przynajmniej była zauroczona ale on nie odwzajemniał tego. :)

tupac1991

Wiem, ale ubolewać nad tym mogę...

michu1945

Ty tylko seriap, helołłł?!?

peterson78

Sorry, miałem małych kuzynów w domu.

ŚMIERTELNIE poważnie.