PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33993}

Przyjaciele

Friends
1994 - 2004
8,2 353 tys. ocen
8,2 10 1 352707
8,6 43 krytyków
Przyjaciele
powrót do forum serialu Przyjaciele

To w końcu to o nowych odcinkach przyjaciół to plotka czy prawda??????????? Ja chce nowe odcinki!!!

ocenił(a) serial na 10
Leszczyk

Jak dla mnie mogą sobie te cztery nowe odcinki podarować:) Serial zrobił dobre wrażenie tym, że skończył się definitywnie w dobrym ku temu momencie i pomimo ogromnej i wciąż rosnącej popularności tego serialu twórcy powstrzymują się od kręcenia kontynuacji. To się nazywa siłą woli- za choćby te cztery kolejne odcinki z pewnością cała ekipa zarobiłaby grube pieniądze, a tu takie wyrzeczenie;)

ocenił(a) serial na 10
Damnit

- Nie ma w tym grama prawdy - powiedziała rzeczniczka. Serial, który przez dekadę gościł na ekranach telewizorów, uczynił gwiazdy z szóstki aktorów wcielających się w głównych bohaterów: Jennifer Aniston, Davida Schwimmera, Courteney Cox, Matta Le Blanc, Matthew Perry'ego oraz Lisy Kudrow.

Po zakończeniu produkcji największą karierę zrobiła Aniston, występując w kilku pełnometrażowych obrazach. Schwimmer z sukcesem występował w sztuce na West Endzie "Some Girls". Nowy serial z udziałem jednego z bohaterów "Przyjaciół", "Joey" nie został jednak doceniony przez widzów, zaś "The Comeback" z Lisą Kudrow został zawieszony po wyemitowaniu zaledwie kilku epizodów.

ocenił(a) serial na 10
Leszczyk

no to jak to jest!!! czy to prawda czy nie
bo nawet w tv mówi sie o tym?...ze powstana 4 nowe odcinki:|
ktos kreci tylko kto:P

Numer_44

To będą odcinki opowiadajace o tym jak się im powiodło po zakończeniu serii.

ocenił(a) serial na 10
Aizen

Nie będzie żadnej kontynuacji Przyjacół. Producenci tego serialu, aktorzy itp., ogłosili, że to tylko plotka!!!