PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33993}

Przyjaciele

Friends
1994 - 2004
8,2 352 tys. ocen
8,2 10 1 351708
8,5 41 krytyków
Przyjaciele
powrót do forum serialu Przyjaciele

Czy ktoś mógłby mi wyjaśnić o co chodziło z Joeyem w 19 odcinku 7 sezonu? Wtedy kiedy była kuzynka Rossa i Moniki, a Joey miał dostać role w jakimś tam filmie, to co mu robiła Monica? Z tej wędliny i w ogole? Bo nie ogarnelam.

ocenił(a) serial na 9
rachica

Chodzi o to ze Joey mial zagrac katolickiego chlopaka ktory sie kocha z zydowka w napotkanej oborze podczas burzy I deszczu. Jako ze rezyser chcial aby film byl jak najbardziej autentyczny wiec chlopak nie mial byc obrzezany I z napletkiem:) Niestety Joey byl obrzezany wiec Monika probowala "skonstuowac" z tych wedlin I roznych wrapp'ow ten obciety napletek:) mam nadzieje ze wytlumaczylam skrajnie zrozumiale...pozdrawiam serdecznie

myszowatek81

A nie na odwrót? Bo Joey był Katolikiem, a nie miał grać Żyda, który się zakochał w Katoliczce?

ocenił(a) serial na 9
Sasayaki

"My character’s catholic and he falls in love with this Jewish girl (...) "Uhh, uh it’s really important to the director that everything in this movie is authentic. Yeah, and so in your love scene with Sarah she talks about how she’s never seen a naked man who wasn’t Jewish. So...Tak on mial grac Wloskiego katolika ale ona miala byc zydowka ktora nigdy nie widziala jeszcze "napletka";) pozdrawiam

ocenił(a) serial na 9
myszowatek81

I jeszcze dopisze ze Joey byl katolikiem ale byl obrzezany zapewne ze wzgledow higienicznych lub cos w tym stylu:)

myszowatek81

Hm, no własnie i coś mi się tu nie zgadza :P ale faktycznie grał obrzezanego. Do teraz pamiętam, jak powiedział po odpadnięciu "to nigdy wcześniej się nie zdarzyło" poplułam się napojem ze śmiechu