PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33993}

Przyjaciele

Friends
1994 - 2004
8,2 353 tys. ocen
8,2 10 1 352685
8,6 43 krytyków
Przyjaciele
powrót do forum serialu Przyjaciele

Czy może mi ktoś pomóc?Wiem, że w którymś z odcinków wystąpił gościnnie Brad Pitt jako Will Colbert? Czy ktoś może wie, któa to była seria? Który odcinek i jak sie nazywał?Znalazłam sprzeczne informacje, jedni twierdzą, że w serii 8 inni, że w 10...:)...Czy ktoś potrafi rozwiać moje wątpliwośći?...
Pozdrawiam wszystkich Friend'sów!!

ocenił(a) serial na 10
alex1721

hmm,...wydawało mi sie ze juz Ci ktos odpowiedzial, ale drugi raz nie zaszkodzi, wiec co do Brad'a - wystąpił w serii 8 epizod 9 "The One With The Rumor" ( Plotka ) i grał kolegę Ross'a I Moniki ze szkoły - Will'a Colbert, fajny odcinek, fajnie pomyslany przez scenarzystów, no i publicznosc, a dokladnie laski piszczały, najlepsza kwestia z tego odcinka to Phoebe: "Will, just take off your shirt, and tell us".

ocenił(a) serial na 10
Sendrif_UK

:/ nawet wiem kto...

alex1721

Hej! Dzięki Lucy J. Christo za odpowiedź, ale ja swoje pytanie umieściłam 7 maja i na następny dzien już mi odpowiedziała Aintha, a ty swoją odpowiedź umieściłaś 23 czerwca...dzięki, ale już od 1,5 miesiaca znam odpowiedź:)Nie wiem tylko jakim cudem moje pytanie z datą 7 maja po raz kolejny znalazło sie na forum??!!??
Serdecznie pozdrawiam!