Czy może mi ktoś pomóc?Wiem, że w którymś z odcinków wystąpił gościnnie Brad Pitt jako Will Colbert? Czy ktoś może wie, któa to była seria? Który odcinek i jak sie nazywał?Znalazłam sprzeczne informacje, jedni twierdzą, że w serii 8 inni, że w 10...:)...Czy ktoś potrafi rozwiać moje wątpliwośći?...
Pozdrawiam wszystkich Friend'sów!!
hmm,...wydawało mi sie ze juz Ci ktos odpowiedzial, ale drugi raz nie zaszkodzi, wiec co do Brad'a - wystąpił w serii 8 epizod 9 "The One With The Rumor" ( Plotka ) i grał kolegę Ross'a I Moniki ze szkoły - Will'a Colbert, fajny odcinek, fajnie pomyslany przez scenarzystów, no i publicznosc, a dokladnie laski piszczały, najlepsza kwestia z tego odcinka to Phoebe: "Will, just take off your shirt, and tell us".
Hej! Dzięki Lucy J. Christo za odpowiedź, ale ja swoje pytanie umieściłam 7 maja i na następny dzien już mi odpowiedziała Aintha, a ty swoją odpowiedź umieściłaś 23 czerwca...dzięki, ale już od 1,5 miesiaca znam odpowiedź:)Nie wiem tylko jakim cudem moje pytanie z datą 7 maja po raz kolejny znalazło sie na forum??!!??
Serdecznie pozdrawiam!