Dla mnie najlepszą postacią był Chendler (Mathew Parry). Z kobiet najbardziej przypadła mi do gustu Monica (Courtney Cox). Możliwe, że będziecie mnie najeżdżać, ale uważam, że największym "nieudacznikiem" i postacią, którą najmniej lubie jest Ross (David Schwimmer). Ale to moje zdanie. Chętnie poznam Wasze. Piszcie co myślicie o bphaterach tego świetnego serialu. Pozdrawiam.
Najlepszy Chandler i Ross, najgorszy Joey i Monica. Mnie tam nie przeszkadza , że Ross jest nieudacznikiem- jest zabawny:-)
W tym serialu nie ma najgorszej postaci;) Dla mnie wszyscy są świetni i wyjątkowi, nikogo z nich nie postawię na ostatnim miejscu. Natomiast na pierwszym- jak najbardziej!!! And the winner is... Pheobe Buffay:D
Ja tam uwielbiam wszystkich jednakowo, ale...
Są dwie postacie, które mnie wkurzają. Jedną z nich jest Monica i to jej wieczne sprzątanie... Ale najbardziej wkurza mnie Phoebe! Ale i tak je lubię :P Kurde no nie da się tu kogoś znich nie lubić :)
kazda postać jest inna, i kazda jest smieszna na swoj sposob..., a najbardziej lubie David'a (Ross) i Jennifer (Rachel)[ogolnie RnR - jesli wiecie ocb] - za całokształt:). Tamte postacię są również smieszne... np Lisa(Phoebe) jedzie po wszystkich hhe... zresztą jej humoru sie nie da wytlumaczyć jest bardzo specyficzny:), Matt (Joey) rozsmiesza chodzby nawet swoją glupotą:), Matthew(Chandler) zawsze lubi sobie komuś dogadać..., czyt. pożartować, kawały etc:), Courtney (Monica) - u niej smieszne jest to że przesadza ze sprzątaniem... i to ze zawsze chce wygrywać..., tak że podsumowująć... tak jak napisalem na poczatku, kazda postać jest inna i jeśli chodzi o mnie to nie potrafie wybrac najgorszej postaci...
Najlepsza postać : Joey ,Chandler , Monica
Najgorsza:Rachel -nudna sama nie wie czego chce ,Ross nudna postać .