PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33993}

Przyjaciele

Friends
1994 - 2004
8,2 353 tys. ocen
8,2 10 1 352800
8,6 43 krytyków
Przyjaciele
powrót do forum serialu Przyjaciele

Oglądam przyjaciół po raz pierwszy i mam pytanie do tych, którzy oglądali kiedyś i znają zakończenie: czy Rachel będzie z Rossem? (ale tak na dobre)
Proszę o odpowiedź, najlepiej jeszcze dzisiaj.

Megi_30

Jak dla mnie na tym polega cała zabawa, żeby się nie wiedziało czy będą razem czy też nie ;) więc niestety ode mnie się tego nie dowiesz ;]

digital8

Przecież sam o to prosi.
Tak, wyznają sobie miłość pod koniec. (:

ocenił(a) serial na 10
klapouchy

Dziękuję bardzo. Wiem, że to głupie, że tak pytam ale nie zawsze mam okazję obejrzeć a bardzo mnie wciągnęło. ;-)

ocenił(a) serial na 10
Megi_30

Na YouTubie można znaleźć wszystkie odcinki. Ostatni odcinek jest bardzo wzruszający, ale mnie bardziej wzruszyła scena pustego mieszkania i oddawania kluczy niż spiknięcie się Rossa i Rachel.

boolion

niestety nie wszystkie.. jest tylko 1 i 9 sezon. chyba ze cos przeoczylam.. jest wiecej?

ocenił(a) serial na 10
phoebe_filmweb

Po polsku tylko te, które wymieniłaś. Ale po angielsku wszystkie :)

ocenił(a) serial na 9
boolion

Być może mnie wyśmiejecie -patrze na Przyjaciół po raz pierwszy (na usprawiedliwienie mam -naście lat ;)) nie widziałam wszystkich odcinków ,raczej serii.Od niedawna codziennie włączam TVN . Kurczę ten serial można by porównać do narkotyków! Właśnie obejrzałam na YouTube pierwszy oraz ostatni odcinek i.... popłakałam się jak bóbr. Tak jak kolega wyżej nie dlatego ,że się spiknęli tylko właśnie ,przez te puste mieszkanie i oddawanie kluczy.

ocenił(a) serial na 10
klaudiaa2407

Witaj wśród fanów Przyjaciół :) Obejrzyj koniecznie wszystkie serie, bo początki są bardzo ważne. Ostatnia scena ostatniej serii serialu to cios w samo serce, zwłaszcza kiedy widziało się ich perypetie od początku. Widać przemianę każdego z ekipy. Ich mieszkanie ma w sobie jakąś magię. Na TVN-ie teraz emitują początek 9. serii, a serial ma ich 10, czyli już niedługo koniec. :(

boolion

A tu wszystkie są odcinki z lektorem http://odsiebie.com/profil/WoXeR.html?dir=107649&a%20mp;start=40