PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33993}

Przyjaciele

Friends
1994 - 2004
8,2 356 tys. ocen
8,2 10 1 355646
8,4 49 krytyków
Przyjaciele
powrót do forum serialu Przyjaciele

Wchodzi do Central Parku Chandler z Monicą, z 10 letnimi bliźniakami, i mały braciszkiem, którego naturalnie się doczekali. Po chwili dołącza do nich Joey z fajną laską u boku, który po zagraniu w kultowym filmie Martina Scorsese został wielkim aktorem:) A później Ross i Rachel, z nastoletnią Emmą, która do złudzenia przypomina jej mamę sprzed operacji nosa. Po chwili wpada Phoebe w ciąży z trojaczkami, z Mikiem. A na koniec okazuje się, że Janice wyszła za Guntera, i jest właścicielką kawiarni:) Wbija i oczywiście .... OH! MY! GOD!!!

Ciekawe, czym by nas twórcy zaskoczyli:D

ocenił(a) serial na 10
marlakjohn

Tak samo to widzę :) Tylko Rachel i Ross jeszcze z synkiem :)

ocenił(a) serial na 10
marlakjohn

o kurcze lubie to ! Najbardziej motyw z Janice i Gunterem :P

ocenił(a) serial na 9
giluuus

z Facebook'a....LUBIE TO!!!:):)

ocenił(a) serial na 9
marlakjohn

Niezły motyw :)

ocenił(a) serial na 8
Crazy_Ivan

Rzeczywiście fajny pomysł, jednak zamiast małego chłopca, Chandler i Monica powinni mieć dziewczynkę, małą pedantkę, jak mama : )
Przy okazji - wybaczcie za offtop, ale nie chcę spamować nowym tematem, a mam pytanie: pamięta ktoś w którym odcinku Chandler palił i wypominał innym, że oni też mają denerwujące nawyki?

BeeBee61

1 seria 3 odcinek :)

ocenił(a) serial na 8
violusek

Dzięki wielkie : )

ocenił(a) serial na 10
BeeBee61

rzeczywiście to jest lepsza wersja:) mała Monica :P a Rachel z Rossem malego synka:)

ocenił(a) serial na 10
BeeBee61

Też lubię ten motyw:) a później identyczny był w Jak poznałem waszą matkę.

ocenił(a) serial na 8
marlakjohn

Dokładnie, Ross i Rachel mogliby mieć mini Rossa ; D

W ''Jak poznałem waszą matkę'' jest naprawdę sporo zapożyczeń od Przyjaciół, powiedziałabym, że to coś więcej niż inspiracja kultowym serialem ;p

ocenił(a) serial na 10
BeeBee61

Kiedyś założyłam nawet temat:
http://www.filmweb.pl/serial/Jak+pozna%C5%82em+wasz%C4%85+matk%C4%99-2005-221833 /discussion/Podobie%C5%84stwa+do+PRZYJACI%C3%93%C5%81,1785421

ocenił(a) serial na 9
BeeBee61

Hmmm... a może taką, która była by przeciwna mamie charakterem? Więcej można było by wykrzesać zabawnych sytuacji? :)

ocenił(a) serial na 10
Crazy_Ivan

Oj tak, zdecydowanie widziałabym córkę Moniki i Chandlera jako gapę i bałaganiarę z ogromnym poczuciem humoru- taka mała wersja Chandlera :) Monica wiecznie ganiałaby za nią z płynem do dezynfekcji i przeklinała Chandlera,że takie geny przekazał.
Na co Chandler odpowiadałby-
-Tak, wolałabyś pewnie, żeby za młodu popalała CYGARA!!!

ocenił(a) serial na 10
agnieszka24071

(w domyśle oczywiście nawiązując do Richarda) ;)

ocenił(a) serial na 9
agnieszka24071

hehe :D dobre :)

ocenił(a) serial na 10
Crazy_Ivan

Poza tym, jak myślicie - czy po 10 latach Ross i Mike wreszcie znaleźliby tematy do rozmów? Czy nadal tylko o... jasnym piwie lager? ;)

ocenił(a) serial na 9
ocenił(a) serial na 8
Crazy_Ivan

Na pewno wiele, ale pod warunkiem, że mówimy o całym sezonie, nie o jednym odcinku. W takim przypadku myślę, że pedantka byłaby zabawniejsza i efektywniejsza ;p

ocenił(a) serial na 10
marlakjohn

Ja bym tylko Joey'a postawił z Alex, z którą później się związał w serialu "Joey".
Fajnie się uzupełniali i Alex to niezła laska ;)