PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33993}

Przyjaciele

Friends
1994 - 2004
8,2 353 tys. ocen
8,2 10 1 352685
8,6 43 krytyków
Przyjaciele
powrót do forum serialu Przyjaciele

Czy ja jestem jedynym, który w dużym stopniu oglądał ten serial dla courteney cox? Szczególnie w pierwszych sezonach wyglądała jak lalka, a świetne aktorstwo oczywiście jeszcze bardziej utwierdzało mnie w pozytywnych odczuciach. Szkoda, że właściwie nie zrobiła większej kariery poza tym serialem.

ocenił(a) serial na 10
Wostock

Jeżeli chodzi o moje zdanie to w pierwszych sezonach rzeczywiście była prześliczna, wręcz olśniewająca, ale w późniejszych sezonach jakoś tak przestała mnie pociągać, była nawet dla mnie momentami asexualna, mimo, że lubię milf i lubię niskie drobne kobiety.

ocenił(a) serial na 8
raVadrian

Uff już się bałem, że tylko ja to zauważyłem. Generalnie mam dwie teorie, pierwsza jest taka, że to wina mody. W późniejszych sezonach była dużo bardziej szara i zwyczajna, zupelne przeciwieństwo tego co nosiła na początku, a w drugiej zakladam, że zaczęla się po prostu szybko starzeć. Według mnie jedna i druga ma coś do rzeczy.

ocenił(a) serial na 8
Wostock

Jednak pierwsza wersja była słuszna, oglądałem powtórki na cc i w trzecim sezonie wyglądała już dużo gorzej. Zapamiętajcie dzieci, nadążając za modą można sobie zrobić krzywdę, a i tak będzie to obciachowe za kilka lat.