To świetny serial. 10/10 Mój brat bardzo często go ogląda. Kiedyś (jak miałem podajże 11lat) pytałem się co oglądasz i on ''Przyjaciele''. Myślę ''Pewnie znowu jakiś szajs, nie będę marnował czasu''. Kiedyś wróciłem ze szkoły, jem obiadek u babci i latam po kanałach. Jako, iż nie było nic ciekawego, przełączyłem na tvn i zgadnijcie co leciało. Zacząłem oglądać, a kiedy odcinek się skończył, żałowałem, że go obejrzałem, bo nie mogłem się doczekać na następny
Dla mnie ten serial jest ponadczasowy. Oglądała go moja siostra, oglądałam go ja...naprawdę idzie się przy nim uśmiać. Zawsze chętnie obejrzałam po raz setny odcinek gdy akurat leciał w Tv, na chwilę obecną chyba emitują na Tvn7.
myślę, że ponadczasowość i popularność tego serialu zapewnili w dużej mierze aktorzy, doskonale wpasowani w swoje role
Mija prawie 20 lat od emisji pierwszych odcinków i myślę, że nadal śmieszy :) Wciągnąłem się :)
Świetny to mało powiedziane ;) ja zaczelam w tym tygodniu ogladac znow od poczatku wszystkie sezony... :) juz moj mąż się ze mnie smieje że ile można... ? ;) No cóż... można!! :) gdy tylko mam nie za bardzo humor odpalam kompa i oglądam do poznej nocy :) "Za dzieciaka" nie kumałam większości rzeczy poruszanych w Przyjaciołach a teraz? Jak to może nie śmieszyć ? ;) Pozdrawiam i miłego oglądania :D