PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33993}

Przyjaciele

Friends
1994 - 2004
8,2 356 tys. ocen
8,2 10 1 355665
8,4 49 krytyków
Przyjaciele
powrót do forum serialu Przyjaciele

To świetny serial. 10/10 Mój brat bardzo często go ogląda. Kiedyś (jak miałem podajże 11lat) pytałem się co oglądasz i on ''Przyjaciele''. Myślę ''Pewnie znowu jakiś szajs, nie będę marnował czasu''. Kiedyś wróciłem ze szkoły, jem obiadek u babci i latam po kanałach. Jako, iż nie było nic ciekawego, przełączyłem na tvn i zgadnijcie co leciało. Zacząłem oglądać, a kiedy odcinek się skończył, żałowałem, że go obejrzałem, bo nie mogłem się doczekać na następny

Dudu_fw

Dla mnie ten serial jest ponadczasowy. Oglądała go moja siostra, oglądałam go ja...naprawdę idzie się przy nim uśmiać. Zawsze chętnie obejrzałam po raz setny odcinek gdy akurat leciał w Tv, na chwilę obecną chyba emitują na Tvn7.

justynaa_21

myślę, że ponadczasowość i popularność tego serialu zapewnili w dużej mierze aktorzy, doskonale wpasowani w swoje role

ocenił(a) serial na 9
Dudu_fw

Mija prawie 20 lat od emisji pierwszych odcinków i myślę, że nadal śmieszy :) Wciągnąłem się :)

ocenił(a) serial na 10
Dudu_fw

Świetny to mało powiedziane ;) ja zaczelam w tym tygodniu ogladac znow od poczatku wszystkie sezony... :) juz moj mąż się ze mnie smieje że ile można... ? ;) No cóż... można!! :) gdy tylko mam nie za bardzo humor odpalam kompa i oglądam do poznej nocy :) "Za dzieciaka" nie kumałam większości rzeczy poruszanych w Przyjaciołach a teraz? Jak to może nie śmieszyć ? ;) Pozdrawiam i miłego oglądania :D

ocenił(a) serial na 10
caroll87

Ja tak samo, nie wiem który raz oglądam. I dodatkowo uczę się z nich angielskiego (mam odc z lektorem i po angielsku). Namów męża, żeby oglądał z tobą, na pewno nie pożałuje. Tylko że po obejrzeniu może podchodzić do obcych kobiet z tekstem ''How you doin?'' :D