W ogóle co to za plotka ,że takowa miałaby powstać..?!
Ostatnio był wywiad z Jennifer Aniston ,który można było obejrzeć w ''Dzień Dobry TVN'' i Jen powiedziała ,że nie zamierzali nakręcić kinowej wersji Przyjaciół. Z jenej strony właściwie dobrze ,bo ''Friends'' to świetny serial ,któremu moim zdaniem niczego nie brakowało i niczego nie było przesyt. Taki w sam raz. Przyznam też ,ze to jedyna serialowa produkcja ,którą mogę ogladać w nieskończonosć.
Z drugiej strony ciekawi mnie również jakby wygladał ten film...,bo serial jest rewelacyjny.
W jednym z odcinków specjalnych (chyba był to odcinek emitowany przed finałem ostatniego sezonu), twórcy serialu powiedzieli, że jedno mogą aktorom obiecać - nie powstanie kinowa wersja "Przyjaciół". I niech się tego trzymają. Jeśli komuś mało, polecam zrobić to co ja: pooglądać sobie losowy odcinek z któregoś z dziesięciu sezonów. One się po prostu nigdy nie nudzą i za każdym razem są tak samo śmieszne.
Sam chętnie zobaczyłbym "Friends" na kinowym ekranie, ale nie w formie filmu pełnometrażowego, tylko przy okazji jakiegoś maratonu z jednym, pełnym sezonem :)