PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33993}

Przyjaciele

Friends
1994 - 2004
8,2 353 tys. ocen
8,2 10 1 352800
8,6 43 krytyków
Przyjaciele
powrót do forum serialu Przyjaciele
malunkaniowa

Końcówka ostatniego odcinka.

ocenił(a) serial na 10
malunkaniowa

Zdecydowanie końcówka ostatniego odcinka. Najsmutniejsza była świadomość że to już koniec.
Ale ja (i pewnie wszyscy fani serialu) oglądam "archiwalne" odcinki.

ocenił(a) serial na 10
wierzcho

Ostatni odcinek na bank, nie wiem o co chodzi w tym serialu, że jest takim fenomenem. Płakałam dosłownie przez cały odcinek! Oświadczyny Chandlera i Monici - płakałam razem z nimi. Nie pamiętam o co chodziło w odcinku (to było coś pomiędzy Joey, a Chandlerem), ale pamiętam, że w tle leciała piosenka "all by myself don't wanna be". Rozstanie się Ross'a i Rachel (nie mogli ich zrobic tak jak z Monicą i Chandlerem? Czuję niedosyt, że z nimi jest tak mało odcinków, mogli by ich zlaczyc nie w ostatnim odcinku, ale przynajmniej w 9 sezonie! ;d)

awiater

dodalabym jeszcze jak ross zadzwonil do radia i puscili od niego z przeprosinami piosenke u2 "with or without you". deszcz padal, a oni w swoich mieszkaniach patrzyli na zaplakane okna...

oczywiscie zeby nie bylo takiej powagi, rachel potem zadzwonila do radia

erborinato

i jeszcze jak chandler oklamuje wszystkich, ze jednak nie przyjeli ich oferta kupna

Gdy Phoebe oklamuje Rachel, ze test ciazowy dal wynik negatywny

ocenił(a) serial na 9
erborinato

Jak Janice sie smuci ze Chandler leci do Jemenu:):):)

ocenił(a) serial na 9
myszowatek81

A tak powaznie to jak Mike jednak sie wyprowadza od Phoebe i kiedy Joey wyprowadza sie od Chandlera!!!!!

malunkaniowa

ostatni odcinek...po obejrzeniu byłam zdołowana . najgorsza jest ta świadomość że już nigdy nie będzie nowych odcinków że to po prostu koniec.

monciaaa

Zdecydowanie końcowe minuty ostatniego odcinka.