PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33993}

Przyjaciele

Friends
1994 - 2004
8,2 353 tys. ocen
8,2 10 1 352734
8,6 43 krytyków
Przyjaciele
powrót do forum serialu Przyjaciele

Co sadzicie o serialu Friends?
Ja po niedawnym oglądnięciu wszystkich odcinków ze wszystkich 10 serii uważam, że cały cykl, cały serial, jest po prostu rewelacyjny, nie do opisania wręcz. Friends można moim zdaniem zachwalać godzinami. Nie będę tutaj jednak, aż tak sie rozpisywał. Powiem tylko że po oglądnięciu ostatniego odcinka wręcz płakałem żałując że taka świetna rzecz się zakończyła. Film, można powiedzieć, jest na każdą okazje, jest komedią w którą wplecione są wątki miłosne, a czasem wręcz kryminalne:P.Jest po prostu filmem o życiu i o tym co w nim najważniejsze, czyli przyjaźni i miłości. Cały serial był niepowtarzalny i na długo zostanie w moim sercu. Nigdy nie zapomnę Rachel, Rossa, Moniki, Phoebe, Joey'a i Chandler'a..

ocenił(a) serial na 10
Lester_6

Podzielam Twoje zdanie w pełni, uwielbiam te odcinki, serie, ich bohaterów, po protu jeden z najlepszych seriali wogole :)

Ciesze sie ze podzielamy pasje, pozdrawiam,papa :)

B

ocenił(a) serial na 10
Lester_6

oczywiście że serial jest genialny - nie ma się co sprzeczać:) - wiecie, że nie spotkałam osoby którą namówiłam do ogladania friends i nie spodobało jej się, a nawet więcej, bo prawie każda z namiówionych przez mnie osób stała się fanem na prawie taką skalę jak ja:D

Magda_maz

Serial genialny i niepowtarzalny w każdym znaczeniu tych słów. Ja też oglądając ostatnie odcinki ryczałam jak bóbr:) Ale jak wiadomo - wszystko co dobre szybko się kończy...

ocenił(a) serial na 10
goh

Serial jest najzabawniejszy na swiecie. Mam wszystkie sezony w wersji UNCUT (1-10). Kazdy odcinek jest dluzszy o kilka minut w porownaniu do normalnej wersji. Jak ktos chetny to GG 3778352

Lester_6

ja tez na ostatnim sezonie płakałam... a ostatni odcinek to juz wogle... szkoda mi ze tak to sie wszystko zakonczyło... zzyłam sie z przyjaciółmi.. jak tak ich oglądam to czasem mam wrazenie jakby to byli moi przyjaciele! są po prostu super! niepowtarzalni! pozdrawiam wszystkich friendsowiczów ;)

użytkownik usunięty
Lester_6

Rowniez jestem wielkim fanem Friendsow,nie bede sie rozpisywal jak genialny i niepowtarzalny jest to serial, bo to wszyscy wiedza. Jak tylko obejrzalem pierwszy odcinek, wiedzialem ze zaczyna sie moja przygoda z szostka ,,Przyjaciol,, , a gdy dobiegla konca, pojawil sie smutek na twarzy i zakrecila sie lezka (zwlaszcza ogladajac ostatni odcinek),bo chcialoby sie zeby trwala wiecznie, chociaz to niemozliwe.Gdzy zżyjesz sie z serialem, jak w przypadku Friendsow, zawsze bedzie tobie smutno kiedy zakonczy sie emisja.Bo najgorsze jest to ze nie przezyjesz tego ponownie( oczekiwanie na kolejny odcinek ).Zostaja powtorki. Rowniez w moim sercu ta wspaniala grupa Przyjaciol, pozostanie na zawsze. Pozdrawiam.

użytkownik usunięty
Lester_6

Rowniez jestem wielkim fanem Przyjaciol. Nie bede pisal jak genialny i niepowtarzalny jest to serial, bo to wszyscy wiedza.Jak tylko obejrzalem pierwszy odcinek, wiedzialem ze zaczyna sie moja wielka przygoda z szostka ,,Przyjaciol,,a gdy dobiegla konca pojawil sie smutek na twarzy, zakrecila sie lezka ( zwlaszcza na ostatnim odcinku), bo chcialoby sie, zeby trwala wiecznie, chociaz to niemozliwe.Gdy zżyjesz sie z serialem, jak w przypadku Przyjaciol, najsmutniejszy moment dla ciebie to zakonczenie emisji i powiedzenie sobie zegnaj. Bo najgorsze jest to, ze nie przezyjesz tego ponownie( m.in. oczekiwanie na kolejny odcinek), zostaja powtorki. W moim sercu rowniez ta wspaniala grupa Przyjaciol pozostanie na zawsze. Pozdrawiam