Oglądnąłem właśnie ostatni odcinek 10 sezonu. Jaka szkoda, że to już koniec, aż chce się powiedzieć głosem Jenice "o-my-god". Przyjaciele są rewelacyjni, najlepszy serial jaki w ogóle powstał! Taka szkoda, że nie ma więcej odcinków :(
Też żałuje, że to już koniec... wspaniały serial tyle radochy jest jak sie go ogląda :). Podobno ostatni odc. w USA obejżało 51 mln. widzów <wow> !!!. Chodzą plotki, że Monika chce aby powstał godzinny odcinek ze swiętem dziękczynienia takie spotkanie po latach, ale ile w tym prawdy to nie wiadomo. Ja sie biore 3 raz za ogladanie całej serii, wciąż smieszy tak samo :D
pozdro!.
też czytałem te wiadomości, i chociaż wszyscy by sie zgodzili wziąć udział w odcinku specjalnym to nie wiadomo czemu nikt nie weźmie się za to, szkoda szkoda,
ja teraz po skończeniu Przyjaciół biorę sie za Dirt z Courtney Cox :)
tez właśnie zobaczyłem ostatni odcinek i aż sie łezka kreci :( bezkonkurencyjny, najlepszy i jedyny w swoim rodzaju serial dla każdego!! ale zawsze mała nadzieja jest ze może zrobią kiedyś 11 sezon lub odcinek po latach!!
bardziej jest wzruszający gag reel z sezonu 10, zwłaszcza ostatnia scena jak rozbierają central perk i całą scenografie :((
też myślę, że odcinek "po latach" byłby super, wg mnie najlepszy motyw na taki odcinek, albo wersję kinową byłby ślub Rossa i Rachel. Mogłoby się dużo dziać. :D:D:D