Kiedy usiadłem i obejrzałem dwa odcinki na TVN. Ten serial jest po prostu... niesamowity. Jak mogłem go przegapić??!! Straciłem 18 lat życia nie oglądając tego idealnego świata. Brak mi słów.. humor, humor, humor... salwy śmiechu co minutę. Trudno mi opisać... mam sporo zaległości do odrobienia ;>
kurna... 9+/10
Miło, że Friends mają kolejnego fana ;D
I właśnie, który sezon i który odcinek teraz lecą, bo nie oglądam
Friends na TVN? ;p
Praktycznie nigdy nie obejrzałem żadnego odcinka przyjaciół w całości... Aż do niedawna... Ten niesamowity serial, jak dla mnie najlepszy serial jaki kiedykolwiek stworzono tak mnie wciągnął, że w kilka tygodni obejrzałem wszystkie odcinki :) Pozdrawiam wszystkich fanów Przyjaciół.
leci od nowa ;] (i bardzo dobrze)
chyba 18 odcinek. Cholera zaczynam pobierać wszystkie odcinki.
Jak można pisać tak świetne, inteligentne i śmieszne scenariusze..
Najlepsze są momenty płytkich żartów. Komuś coś nie wychodzi i w tym czasie te spojrzenia w jego stronę hahaha bezcenne
Już nawet mają 23 albo 24 XD. Nigdy nie widziałem 1 sezonu i pierwszych odcinków tego serialu niestety przegapiłem z dobre 16... a od czego jest YouTube XD. Teraz codzienne 11:00 TVN :) (w zależności jak będzie się miało czas :/).
Ogólnie film jest Rewelacyjny no nawet więcej niż to :). Nic dziwnego, że jest na 4 miejscu na Top Serialach :)
Polecam obejrzenia, każdemu.
i tak oglądając w tv moim zdaniem wiele sie traci. najlepiej z napisami. serio :P
/szczególnie pojękiwanie Rossa czy sarkastyczny ton Chandlera - lektor często to zagłusza/
Zgadza się, że z samymi napisami (jeżeli ktoś potrzebuje) najlepiej się ogląda wszystkie słowa i teksty są bardziej zrozumiałe no i wiesz z czego się śmiejesz :)
ja tez mloda jeste, i fenomen Przyjaciół odkryłam niedawno... nadraibaim wlasnie zaleglosci i oglądam 7 sezon... Są swietni!
sam się sobie dziwę ale zaczynam stawiać go trochę wyżej niż Housa... do tej pory właśnie House zajmował szczytne 1st miejsce w moich ulubionych serialach. Cholera idę oglądać kolejne dwa odcinki przyjaciół :D
hehe muszę przyznąc że mam dokładnie to samo wrażenie ;)
mega sukces tego serialu odstraszył mnie i dopiero niedawno obejrzałam 3 ostatnie odcinki (były wóczas na tvn7) - hehe chyba nie muszę dalej opisywać :)
teraz mam zamiar nadrobić zaległości bo widzę że naprawdę warto - mówię serio że jeszcze żaden serial tak mnie nie rośmieszył i nie poprawił humoru jak ten .
to się nazywa REWELACJA ;D
Haha, dokładnie tą samą sytuacje mam. 18 lat, 2 odcinki obejrzane na
TVNie i tak oto wszystkie odcinki wylądowały u mnie na kompie, i już
jestem na 5 serii xp Tylko co ja zrobie jak obejrze wszystkie? :<
to się zaczęło u mnie jakieś 2 lata temu, przypadkiem ściągnąłem kilka odcinków i tak się zaczęła moja przygoda z przyjaciółmi do dzisiaj obejrzałem wszystkie odcinki prawie po 2 razy, często wracam do ulubionych odcinków i umilam sobie ciężki dzień kilkoma odcinkami. polecam każdemu kto nie widział, człowieku tak wiele tracisz
hehe no to masz co nadrabiać^^
ja się cieszę, że mam starsze rodzeństwo:P bo pewnie też bym przegapiła, a tak można powiedzieć, że się na nich wychowałam;)
zupełnie tak jak ja. Oglądałam przyjaciół jak pierwszy raz w tv leciał bo moje siostry oglądały i oczywiście mi sie strasznie podaobał. zauważyłam że teraz gdy jestem starsza bardziej polubiłam phoebe wcześnie to nie zabardzo ją rozumiałam chyba bo wogóle mnia nie śmieszyła.
p.s. czuje sie staro jak czytam te wpisy
heh ja dokładnie tak samo odbierałam Phoebe!!;) Do teraz oczywiście i dochodzę do wniosku, że ta aktorka nieźle się musiała napracować nad tą postacią:D
spójrz na liste nagród, prawie co roku była nominowana do emmy i wygrała kilka razy czyli ma największe osiągnięcia z całej ekipy.Trzeba przyznać że miała spore pole do popisu grając totalną dziwaczkę inni musieli się jednak troche hamować.
moim skromnym zdaniem i tak nikt nie przebije Chandlera. Najlepsza postać! Genialna po prostu genialna. Jego mimika, ton głosy i inteligentne teksty mnie rozbrajają. On zawsze wie o co chodzi i zawsze niszczy np. Joeya... świetna postać :P
My nie mówimy o najfajniejszej postaci, ale o najbardziej rozwiniętej osobowościowo;) Phoebe w zasadzie nie miała żadnych granic:D po prostu była wybuchową mieszanką którą ciężko opisać
Ok, rozumiem,że coś ci sie może nie podobać, ale żeby odrazu dawać takiemu serialowi "1/10"[?!], chyba troszkę przegięcie .
Rodzinie zastępczej dałeś "5/10", nie za surowo oceniłeś coś co jest kultowe ?
no moze faktycznie z ocena przesadzilem, ale ten serial niczym mnie nie zauroczyl, ogladalem kilka odcinkow, zeby sie przekonac, ale ani to smieszne, ani ciekawe, nie jestem fanem sitcomow, ale ogladalem kilka ciekawszych od friends
Dobra zle sie wyrazilem- wypierdalaj
KOlejny zakompleksiony (?) idiota przypieprzajacy się do świetnego serialu, bez zadnych argumentow. z czym do ludzi, fiucie
No i co się tak bulwersujesz?
To, że ktoś ma inny gust nie oznacza, że jest idiotą.
Skoro nie potrafisz prowadzić kulturalnej dyskusji to może nie powinieneś w nich uczestniczyć.:/
shen16 - na tvn-ie puszczane są odcinki z lektorem, obejrzyj sobie z napisami:) zupełnie co innego, bo skaszanili całkowicie tłumaczenie(i to nie tylko moja opinia) wierz mi, znacznie zabawniejsze są dialogi z dobrymi napisami;)
Wystarczyło powiedziec ze nie znasz bo oglądasz jedynie TVNowskie seriale obyczajowe + Nianie i Brzydule. :D
Wpadasz na forum serialu który cię nie smieszy i w ogole nie wiesz o co w nim chodzi, tylko po to żeby to napisać i sprowokować fanów. Są inne metody na leczenie kompleksów
Ja niedawno skończyłem ostatnią serie i zaczelem znowu pierwsza tzn wieczorem 1-2 odcinki jak nie ma co robic:) ZUpełnie inaczej ogląda się te same odcinki po skonczeniu całosci
"Oh my god" że zacytuje Janice
Nie zaglądałam na forum a tu widze bardzo błyskotliwa rozmowa się rozwinęła.
brawo
Pamiętam, że ostatnie sezony nie były już tak powalająco zabawne. Dobrze, że emitują od początku.
PS.Ostatnio oglądałem jak grali w futbol ;)
pzdr
Dokładnie! Ja miałam tak samo - mam koleżanki, które wprost rozmawiają tekstami z tego serialu i już tak zaczynały mnie wkurzać, że w pierwszy dzień ferii zabrałam się za pożyczoną od nich 1 serię i..... wpadłam po uszy! Uwielbiam ten serial i codziennie dawkuje sobie po 5 odcinków.. Kocham całą szóstkę (ale Chandler rządzi!:)
Ten serial rzeczywiście jest super! Inny niż wszystkie i chyba mi się nigdy nie znudzi! :)