PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33993}

Przyjaciele

Friends
1994 - 2004
8,2 356 tys. ocen
8,2 10 1 355700
8,4 49 krytyków
Przyjaciele
powrót do forum serialu Przyjaciele

Czemu wszyscy zachwycają się tym serialem, jak dla mnie serial jest nudny nie śmieszny na pozimie głupich nastolatków

ocenił(a) serial na 10
Alaric_Saltzman

Widzisz.Dla Ciebie jest nudny i nie smieszny,a dla milionow ludzi na calym swiecie jest genialny.Jak sie nie podoba to nie ogladaj.Poszukaj sobei seriali z bardziej wyrachowanym poczuciem humoru.Poziom "glupich nastolatkow" to wystepuje w Kiepskich.

swirus5

Wolę seriale na mądrzejszym poziomie inteligencji i jak na serial komediowy przypada z żartami na poziomie. Mam na myśli m.in "Big Bang Theory"

ocenił(a) serial na 10
Alaric_Saltzman

Widzisz jak gusta moga byc rozne.Serial ktory podales do mnie wogole nie przemawia.A w Friends takze jest wlele zartow na poziomie(np:teksty Chandlera).Innym przykladem jest Scrubs.Tam humor jest bardzo rozny-od absurdu zaczynajac, a i tak mi sie serial bardzo podoba.Lubie takze Allo,Allo i Świat wedlug Bundych.Szanuej jednak Twoje zdanie co do Przyjaciol.

ocenił(a) serial na 9
Alaric_Saltzman

Nie zgodzę się, mimo, że BBT jest serialem fajnym, nieco niżej od przyjaciół ustawić go muszę. Poza tym, żarty w bbt pomimo, że oparte o fizykę mają być przede wszystkim komediowe a nie naukowe. Jeżeli Ty się przez ich "naukowość" dowartościowujesz to wybacz...

Alaric_Saltzman

"przypada z żartami na poziomie. Mam na myśli m.in "Big Bang Theory""

HAHAHAHAHAHAHA. Na poziomie? HAHAHAHAHA.

Alaric_Saltzman

Chyba Ty.

imalones

Chyba twoi Starzy cię opuścili skoro oceniasz Pasje na 10, Herosi na 10, Ichi ritoru no namida na 10 malowana Qrwo

ocenił(a) serial na 8
Alaric_Saltzman

''Teoria Wielkiego Podrywu'' jest dla Ciebie smieszna/y?
Chyba jaja sobie robisz.
Serial nie jest nawet troche zabawny

ocenił(a) serial na 10
Mathias_13cool

Mathias-Moze nas albo Coxa ze Scrubs-ow ten serial nie smieszy ,to nie oznacza ze innym sie nie moze podobac:)

Mathias_13cool

a co może przyjaciele są zabawni?
"Chyba jaja sobie robisz"

ocenił(a) serial na 10
Alaric_Saltzman

O tym świadczą rzesze fanów, przyjaciele to uniwersalny humor, wracam do nich co jakiś czas i ciągle śmieje się w głos, nie ma dla mnie lepszego serialu komediowego.. musisz być naprawdę niedoruchany, żeby nie olać (fakty, że nie masz gustu więc Ci się nie podoba) tylko wejść tu i napisać jakiż to beznadziejny serial ;D

Alaric_Saltzman

Hhahahahahaahaha marna prowokacja kociaku i wyrażaj się do kobiety, Ty pozbawiony szacunku szmaciarzu. Nie ma to jak ocenić naprawdę wartościowe filmy na 1, urodziłeś się na ulicy chyba

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
imalones

Twoja stara niech wącha kwiatki

Alaric_Saltzman

Od mojej matki paszoł won, Ty męska dziw ko. Natomiast bardzo współczuje Twojej.

imalones

Dzięki za współczucia. Skąd wiesz że jesteśmy z tej samej branży?
Ojcowi dajesz za darmo czy może promocja -50%

Alaric_Saltzman

Musisz mieć bardzo smutne życie i patologię w rodzinie skoro tak bardzo namiętnie opisujesz swoje przeżycia, podła świnio.

ocenił(a) serial na 8
imalones

Po pierwsze nie napisalem, ze ''Przyjaciele'' sa smieszni, tylko, ze Twoj gowniany serialik nie jest nawet w najmniejszym stopniu zabawny.
Po drugie jak ktos moze traktowac Cie powaznie, po tym, co napisales? Teksty o rodzicach? Na prawde?
Ile Ty masz lat? 12?

do swirusa5:
Kolejny powod, aby uwielbiac Cox'a

ocenił(a) serial na 10
Mathias_13cool

Teoria Wielkiego Podrywu to dopiero syf.jezu
to jakieś dziecko-troll-i qrwa
ocenia filmy na tyle bo nie zrozumiał ich i tyle, ludzie

użytkownik usunięty
ChylinskaFan

Ale macie problemy każdy może powiedzieć coś na temat Przyjaciół nie każdy musi ich kochać, ja osobiście ich uwielbiam ale szanuje jak ktoś mówi że do nich ten serial nie przemawia. A wy tu od najgorszych się wyzywacie, za grosz szacunku do drugiej osoby. Autor tematu napisał że do niego serial nie jest śmieszny, no cóż jego problem a nie kogś innego. Mnie wiele innych seriali nie śmieszy i co zaraz mnie do najgorszych wyzwiecie. Mimo to że dla mnie Przyjaciele t mistrzoski serial to jestem za autrem tematu bo miał odwage powiedzieć co sądzi o serialu.
Z poważaniem Paulina W.

ocenił(a) serial na 8

Nie wiem czy to mozna nazwac odwaga, poniewaz ''Kozak w necie, cipa w realnym swiecie''

Mathias_13cool

a ty "Cipa w necie i również Cipa w realnym świecie"

ocenił(a) serial na 8
Alaric_Saltzman

Widze, ze niezle mnie ''zdissowales''.
Przykro mi, ale jesli chcesz byc szanowanym w swiecie trolli musisz sie bardziej postarac.
Moze po prostu nie dzialas mi AZ tak na nerwy. Pewnie jest to spowodowane tym, ze widze: ''pryszczatego 13-latka przed komputerem, ktory nie ma znajomych'' i jakos jest mi Ciebie nawet szkoda.
Ale nie zalamuj sie: ''Kiedys bedzie lepiej...''

Przepraszam bardzo wyzywał się ten kto się wyzywał (hmmm tylko on), nazwał mnie QRWĄ i szmatą ;] To, że ja napisałam "Chyba Ty" a on zareagował jak dzikie zwierze to już jego problem z psychiką.

użytkownik usunięty
imalones

Nie wiem jak w realu by na ten temat powiedział bo nie znam osoby osobiście. A ty moja droga Panno mogłaś napisać, że jakie ma podstawy do obrazania Cie a nie odgryzac sie.
zachowujecie sie jak 5 letnie dzieciaki

"Moja droga panno" ekhm nie życzę sobie byś tak do mnie pisała. A po drugie to zwykły troll, a takim w zwyczaju się nie tłumaczy, tylko jedzie równo po ambicji, więc będę go zabijać jego własną bronią, ot co. I nie wierzę, że taka inteligentna osoba jak Ty, broni go, widząc że nazywa rodziców "starymi" czy po tym naprawdę nie zorentowałaś się, że po drugiej stronie monitora siedzi pozbawiony szacunku gnojek? Są granice szacunku.

użytkownik usunięty
imalones

Ale ja go nie bronie po tym co on powiedział czy nie powiedział, tylko chodzi mi o to ze każdy ma prawo powiedziec cos na dany temat. A to że potem przeszedł do mało ambitnych słow to świadczy że nie jest dobrze wychowany i nie ma szacunku do starszych .:) A przepraszam że zapytam co masz do Moja droga Panno ? No chyba że masz już męża i powinno być Moja droga Pani ?

Bo nie jestem Twoja :D

użytkownik usunięty
imalones

Żle to odebrałaś.

Wiem, teraz akurat żartowałam z tym, nie wkurzaj się.

użytkownik usunięty
imalones

ok ;p

ocenił(a) serial na 2
Alaric_Saltzman

Mi również się ten serial nie podoba. Wcale mnie nie śmieszy i również wolę Terię Wilekiego Podrywu.
Przyjaciele 2/10
Teoria 9/10

Alaric_Saltzman

Widzę że jestem kolejną osobą której serial "Przyjaciele" nie przypadł do gustu.

Alaric_Saltzman

Żałosny jest poziom tej dyskusji. Czy ludzie naprawdę potrafią jedynie obrażać siebie nawzajem?

Alaric_Saltzman

Mnie nie przeszkadza, może Ci się nie podobać serial, ale nie musisz obrażać tych, którym się podoba.

ocenił(a) serial na 9
Indra_5

popatrzcie na oceny alarica ma prawie same 1 ,2 , 9 albo 10 to multikonto do zanizania i zawyazania ocen.

użytkownik usunięty
Alaric_Saltzman

ta dyskusja jest naprawdę żałosna.
zdaje się, że mówiłeś coś o poziomie serialu... swoimi wypowiedziami zaprezentowałeś jaki jest twój...
nie umiesz powiedzieć po ludzku, że "Przyjaciele" Ci się nie podobają?

Napiszę Przyjaciele mi się nie podobają 1/10 a potem zlecą się ludzie i będą pisać troll bo nie umie uzasadnić czemu daje 1/10

użytkownik usunięty
Alaric_Saltzman

myślę, że gdybyś potrafił uzasadnić to byś uzasadnił, a ludzie by uszanowali twoje zdanie. a ty nie szanujesz ich, więc...

ocenił(a) serial na 10

widać , że ty jesteś dziecinny , gdyż nie rozumiesz komizmu tego serialu . -,-

ocenił(a) serial na 10
Alaric_Saltzman

To uzasadnij. 1/10 a serial utrzymał się 10 lat i miał potężną oglądalność ale zapomnijmy o tym i uzasadnij.
Gra aktorska kiepska ??? Postacie bezbarwne ???? Co dokładnie ???

ocenił(a) serial na 10
Alaric_Saltzman

Jak 12 letnie dziecko ma to zrozumieć http://www.youtube.com/watch?v=eMZE8khXNHU ? Nie chodzi tylko o sytuacje ,ale chociażby kasetę VHS :D .

ocenił(a) serial na 10
szopski

Ja jak tą scenę 1 widziałem miałem 12-13 lat i rozumiałem wszystko.

użytkownik usunięty
friendsfan1

a ile masz teraz?

ocenił(a) serial na 10
Alaric_Saltzman

Słuchaj, ja nie rozumiem fascynacji modą na sukces, ranczem, rozlewiskiem czy też m jak miłość(które być może masz w ulubionych), ale nie wchodzę na ich stronki i nie trolluję. Dostałeś masę komentarzy, masz i jeden ode mnie, smacznego.