Tak sie wkrecilam ze prawie co 4 miechy ogladam cala serie...wiem ze to troche zboczone ale nie moge sie opanowac...i za kazdym razem wszystko tak samo smieszy lub wzrusza a czasem (w wersji ang.)nawet pojawia sie cos nowego,niezauwazonego poprzednio.Pozdrawiam wszystkich tak samo NAWIEDZONYCH jak ja!!!!!! AVE
no to ja jestem bardziej nawiedzona bo u mnie cala seria schodzi w okolo 2 miesiace ;) i tez nie moge sie powstrzymac przed kolejnym razem ;)
Uff....już myślałam,że tylko ja jestem taka...hmm....,,dziwna'' (?) ;D
Ja jestem pomiędzy wami,bo cała seria schodzi w 3 miesiące :)
To już jest uzależnienie! Może otworzymy klinikę ,,AP''-Anonimowi Przyjaciołoholicy'' ?? ;)
JESTEM ZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zdecydowanie moge jeszcze kilka razy...w dobrym towarzystwie!!!!! Pzd
też kiedyś tak miałam,teraz też dosyć często oglądam ale raczej na wyrywki,poszczególne odcinki czy jakiś sezon,ale staram sie nie przesadzić od kiedy wyłączyłam sie na tydzień z życia i non stop oglądałam Przyjaciół ;-)
dzisiaj obejrzałam ostatni odcinek (chyba po raz setny ;d) i mam ochotę zacząć oglądać od nowa :D
To tak jak ja. No cóż, tłumaczy nas tylko fakt, że Przyjaciele to naprawdę arcydzieło wśród seriali :)
Zdecydowanie polecam oglądnąć całe 10 serii co parę miesięcy....
Ja jak stałam się posiadaczką wszystkich sezonów to mając wolne oglądałam ich po 8 godzin dziennie codziennie aż oglądnełam wszystkie odcinki :)
No to ladnie ja mam podobnie :) chyba ze juz naprawde nie mam co robic to ogladam przez caly dzien(rekord 18godzin) potem 6 godzin snu i znow do ogladania :). Tylko trzeba pamietac o uzupelnianiu szklanki i talerza :)
Ty chłopie chyba nie masz co w życiu robić bo widzę, że tylko latasz i coś dopisujesz głupiego ehh szkoda mi Twoich rodziców, pewnie wstyd im przez to że takiego syna mają :D (fajnie co być jechanym? ) ;p
Ja skończyłem oglądać rok temu i nie jestem taki friendsoholikiem jak wy ale jednak mam zaar zacząć znów obejrzeć serial od samego poczatku :)
heh ja oglądam bez przerwy przyjaciół od około 4 lat i przestawać nie zamierzam pzdr.
Dla wszystkich fanow Friendsów w przerwach miedzy ogladaniem co nie widzieli to Polecam Scrubsow dla mnie genialny serial i dla mnie nawet lepszy;)