PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33993}

Przyjaciele

Friends
1994 - 2004
8,2 353 tys. ocen
8,2 10 1 352800
8,6 43 krytyków
Przyjaciele
powrót do forum serialu Przyjaciele

Tak sie wkrecilam ze prawie co 4 miechy ogladam cala serie...wiem ze to troche zboczone ale nie moge sie opanowac...i za kazdym razem wszystko tak samo smieszy lub wzrusza a czasem (w wersji ang.)nawet pojawia sie cos nowego,niezauwazonego poprzednio.Pozdrawiam wszystkich tak samo NAWIEDZONYCH jak ja!!!!!! AVE

użytkownik usunięty
myszowatek81

no to ja jestem bardziej nawiedzona bo u mnie cala seria schodzi w okolo 2 miesiace ;) i tez nie moge sie powstrzymac przed kolejnym razem ;)

Uff....już myślałam,że tylko ja jestem taka...hmm....,,dziwna'' (?) ;D
Ja jestem pomiędzy wami,bo cała seria schodzi w 3 miesiące :)
To już jest uzależnienie! Może otworzymy klinikę ,,AP''-Anonimowi Przyjaciołoholicy'' ?? ;)

SmallCrime

to ja się zapisze pod warunkiem codziennych seansów..

ocenił(a) serial na 9
myszowatek81

JESTEM ZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zdecydowanie moge jeszcze kilka razy...w dobrym towarzystwie!!!!! Pzd

ocenił(a) serial na 9
myszowatek81

też kiedyś tak miałam,teraz też dosyć często oglądam ale raczej na wyrywki,poszczególne odcinki czy jakiś sezon,ale staram sie nie przesadzić od kiedy wyłączyłam sie na tydzień z życia i non stop oglądałam Przyjaciół ;-)

ocenił(a) serial na 10
fenix

dzisiaj obejrzałam ostatni odcinek (chyba po raz setny ;d) i mam ochotę zacząć oglądać od nowa :D

ocenił(a) serial na 8
myszowatek81

To tak jak ja. No cóż, tłumaczy nas tylko fakt, że Przyjaciele to naprawdę arcydzieło wśród seriali :)

Zdecydowanie polecam oglądnąć całe 10 serii co parę miesięcy....

ocenił(a) serial na 10
bmiara

Mam na imie Kasia510 i jestem friendsoholikiem....

myszowatek81

Ja jak stałam się posiadaczką wszystkich sezonów to mając wolne oglądałam ich po 8 godzin dziennie codziennie aż oglądnełam wszystkie odcinki :)

ocenił(a) serial na 9
Orchidea_wroc

No to ladnie ja mam podobnie :) chyba ze juz naprawde nie mam co robic to ogladam przez caly dzien(rekord 18godzin) potem 6 godzin snu i znow do ogladania :). Tylko trzeba pamietac o uzupelnianiu szklanki i talerza :)

myszowatek81

żal mi was

zdscfddcxvyftdrvyb

Marekx

Ty chłopie chyba nie masz co w życiu robić bo widzę, że tylko latasz i coś dopisujesz głupiego ehh szkoda mi Twoich rodziców, pewnie wstyd im przez to że takiego syna mają :D (fajnie co być jechanym? ) ;p

ocenił(a) serial na 10
myszowatek81

Ja skończyłem oglądać rok temu i nie jestem taki friendsoholikiem jak wy ale jednak mam zaar zacząć znów obejrzeć serial od samego poczatku :)

ocenił(a) serial na 10
Max

heh ja oglądam bez przerwy przyjaciół od około 4 lat i przestawać nie zamierzam pzdr.

ocenił(a) serial na 10
myszowatek81

Dla wszystkich fanow Friendsów w przerwach miedzy ogladaniem co nie widzieli to Polecam Scrubsow dla mnie genialny serial i dla mnie nawet lepszy;)

ocenił(a) serial na 10
Max

sory za zdanie bez ladu i skladu ale juz pozna pora i w koncu sobotnia noc;)

myszowatek81

Mi 10 sezonów zajmuje 2 miesiące. Pierwszy raz obejrzałem w 2006 roku, potem dwa lata później w 2008 i rok później czyli teraz w wakacje. Zacząłem dopiero co 3 sezon, bo były inne zajęcia :D. Pozdrawiam gorąco wszystkich fanów Friends. :)