PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33993}

Przyjaciele

Friends
1994 - 2004
8,2 353 tys. ocen
8,2 10 1 352685
8,6 43 krytyków
Przyjaciele
powrót do forum serialu Przyjaciele

Ostatni:(

ocenił(a) serial na 10

Dzisiaj obejrzałam ostatni odcinek Friendsów :/ co to było ! Płacz na całego jak już wyszli z tego mieszkania! Zawsze w tym mieszkaniu była sofa LODÓWKA i onia! Tak kocham ten serial może dlatego że oni byli takimi przyjaciółmi! Chciałabym mieć takich przyjaciół1 Bardzo bym chciała odwiedzić to miszkanie chociaż tą kawiarenka :) Central Perk Może kiedyś wyjade do Nowego Yorku i zobacze i wypije kawke na tym stoliku co zawsze oni pili !!!!!!!!!!!!!!!!! Pa wierni miłośnicy przyjaciół chciałabym spotkać w przyszłości takich przyjaciół :)

ocenił(a) serial na 10
Leight

Ja dzis tez obejzalem ostatni odcinek i powiem Ci ze mimo to ze jestem facetem sam rosplakalem sie strasznie.To jest po prostu koniec i nic mi tego serialu nie zastapi.Wszytko kiedys musi sie skonczyc.Jest mi ciezko a wiem ze to tylko film,ze to aktorzy,ze tak w zyciu pieknie nigdy nie bedzie ... a jednak,to tak jakby mi tych "naszych serialowych przyjaciol" ktos odebral naprawde.Powiem szczerze,jestem przybity,jest mi smutno,mam dola...ogromnego dola ale trzeba zyc dalej...czas leczy rany.Dzekuje im za wszytko,za kazdy serial...ja kazda chwile