PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33993}

Przyjaciele

Friends
1994 - 2004
8,2 353 tys. ocen
8,2 10 1 352773
8,6 43 krytyków
Przyjaciele
powrót do forum serialu Przyjaciele

Witam.
Chciałabym podzielić się z Wami pewnym spostrzeżeniem.
W odcinku ,,The One with the Baby on the Bus'' (s02e06) kiedy to Phoebe postanawia
zacząć zarabiać pieniądze grając na ulicy, ma miejsce taka oto scena:
Phoebe mówi Rachel że za piosenkę ,,Smelly Cat'' zgarnęła jedynie 20 centów i
prezerwatywę. W tym momencie podbiega aktor grający później jej brata i prosi o oddanie
prezerwatywy. W tym odcinku był on statystą, podczas gdy poznajemy go dopiero dużo, dużo
później. Jestem ciekawa ilu z Was to zauważyło. A może znacie jeszcze jakieś inne
przypadki podobne do tego?
Zapraszam do dyskusji.

Yatsu

sadze ze wszyscy co ogladali caly serial to zauwazyli. masz w ciekawostkach inne przypadki.
btw. zbedny temat

ocenił(a) serial na 10
Orchidea_wroc

niekoniecznie każdy to zauważył, to raz.
dwa, nie wszystko zawsze jest w ciekawostkach, a NAWET JEŚLI, to większość osób raczej wchodzi tu, na forum, niż tam.
Tak więc temat zbędny nie jest. :)

kiki222

jak byście oboje nauczyli się używać wyszukiwarki to by wszystko stało sie jasne jak słońce.

ocenił(a) serial na 10
Orchidea_wroc

Jeżeli dla Ciebie to jest zbędne, więc po jakiego h... tu wchodzisz?? ;D Ja zakochana jestem w tym filmie dobre 10 lat, i znam ten temat, ale ktoś, kto dopiero zaczyna oglądać nie musi tego wiedzieć. Więc bądź bardziej miła i postaraj się pomóc, a nie tylko z góry jechać..
Wesołych Świąt!! ;)

ocenił(a) serial na 10
aneciulka

Wesołych;*

ocenił(a) serial na 10
Yatsu

Oczywiscie można to zauważyć drugi raz oglądając serial, bo za pierwszym to nie bardzo, chyba ze sie ma jakąś mega super pamięć i pamięta każdego z serialu:)

ocenił(a) serial na 10
orianne

otóż to.

kiki222

Właściwie, to natrafiłam na to oglądając wybiórczo odcinki, ot tak, żeby sobie przypomnieć. Dziękuję za rozwijanie tematu :)