Przyjaciele

Friends
1994 - 2004
8,2 365 tys. ocen
8,2 10 1 364659
8,2 44 krytyków
Przyjaciele
powrót do forum serialu Przyjaciele

Świetny serial naprawdę. Zasługuje na dużo wyższe miejsce w rankingu. Wprawdzie jestem dopiero na drugim sezonie ale już się w nim zakochałem :D Osobiście moją ulubioną postacią jest Pheobe. Jest naturalna i spontaniczna i ma najlepsze teksty :p
Phoebe:"Chcę to dobrze powiedzieć. Ekhem, totalna laska lustruje cię na dwunastej. Dobrze mi poszło chyba zasłużyłam już żeby dostać penisa" XD rozbroiło mnie to

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ocenił(a) serial na 10
FringeDivision

:)) dużo ludzi właśnie w szóstce za nią nie przepada.... ;)) ale ja ją lubię ;))

ocenił(a) serial na 10
Grisham2

Hmm.. Każdy na swój sposób wnosi coś do tego serialu, ja osobiście najmniej lubię Phoebe, ale nie wyobrażam sobie "Przyjaciół" bez niej :)
Jest szalona, trochę irytująca, ale ma bardzo dobre serce.. :)
Uwielbiam jak w piątym sezonie krzyczy: Joseph Francis Tribbiani dupa w troki i do mnie :D

ocenił(a) serial na 10
aneciulka

poproszę o ten cytat w oryginale i przytoczenie okoliczności. dziękuję z góry :)

ocenił(a) serial na 10
Grisham2

Racja... Phoebe zaczyna irytować trochę tak od 5/6 sezonu. Ja osobiście ubóstwiam Monikę i jej niegasnący zapał do wszystkiego ;)

patrykDJ2009

Wszyscy w tym serialu są wyjątkowi i jakby chociaż jednej osoby nie było, byłby jakiś pusty już :D A najbardziej lubię Janice xD

FringeDivision

To ja jestem jakaś inna bo mnie najbardziej denerwuje Ross a najbardziej lubię Chandlera. Ale to chyba właśnie fakt że bohaterowie są tak różni sprawiło że serial znalazł tak wielu fanów :)

heltrix

Coś z tym Chandlerem jest bo moja siostra tak samo najbardziej go lubi. I uważa też, że Monica jest stamtąd najładniejsza. Dobra po prostu cała 6 przyjaciół jest najlepsza :D

ocenił(a) serial na 10
FringeDivision

Zgadzam się sie. Jestem po dwóch pierwszych sezonach i Phoebe ma coś takiego że jak coś palnie to aż chce się śmiać. W ogóle każdy z bohaterów ma coś takiego np. Chandler wymiata żartami a Monica swoją niemiecką dokładnością ;) Serial jest jednym z najlepszych komediowych jakie kiedykolwiek widziałem i cieszę się że przez przypadek sie natknąłem na niego
Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 9
FringeDivision

obejrzalam każdą serie po 2- 3 razy chyba;p uwielbiam naprawdę wszystkich... Ross Chandler Joey zawsze potrfia rozsmieszyc do łez :D ale dziewczyny tez sa ok :) genialny serial, chyba najlepszy jaki widzialam

użytkownik usunięty
FringeDivision

Ja lubię wszystkich przyjaciół, ale także chyba najbardziej Phoebe. A to z tego względu, że jest moim zdaniem najbardziej zwariowana i pokręcona (ale w taki niezwykle pozytywny sposób) i również dlatego, iż pomimo że nie miała łatwego życia (samobójstwo matki, praca na ulicy itp itd) to zachowała poczucie humoru i radość życia i przede wszystkim za piosenki! (ciekawe, że nikt tutaj nie wspominał o Jej cudownych utworach).

ocenił(a) serial na 10

dla mnie jej absolutnym numerem jeden jest "smelly cat, smelly cat. it's not your fault" - mistrzostwo swiata!! :)