PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33993}

Przyjaciele

Friends
1994 - 2004
8,2 353 tys. ocen
8,2 10 1 352707
8,6 43 krytyków
Przyjaciele
powrót do forum serialu Przyjaciele

Piosenka plis!

ocenił(a) serial na 9

Prosze napiszcie mi tytuł piosenki tej, która zawsze na początku leci.. Nie jestem pewna, ale ze słów zrozumiała "I'll be ther for you".. DObrze pisze? A zespół? PLizz o odp! :)

ocenił(a) serial na 10
Sindalain

Człowieku taki nie ogarniety jestes nie umiesz wpisac w gogle friends theme albo zajzec na tej stronie w zakladke ciekawostki albo zwiastuny wszystko jest wylozone ludzie ogarnijcie sie troche. Motywem serialu jest piosenka "I'll Be There For You" wykonywana przez The Rembrandts

ocenił(a) serial na 9
Marley

DObrze człowieku, że ty jesteś ogarnięty skoro nie możesz kulturalnie napisać, że taki właśnie piosenka ma tytuł xP Ech, są ludzie i taborety, parapety, rolety i żaluzje.. :D w każdym razie dzięki za podpowiedź! :) :*
xD xD xD

ocenił(a) serial na 10
Sindalain

eeeeeeeeeeeehhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

ocenił(a) serial na 9
Marley

xD xD xD O tak powzdychaj sobie nad swoim losem xp nawet Ci pomogę... echhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
:D :D :D
pozdrawiam niekulturalych ludzi.. wszystkich! xP :*

ocenił(a) serial na 10
Sindalain

kto tu jest niekulturalny?? popratu napisałem ci ze po co pisac na forum takie pytanie gdzie wystarczy wejsc chociaz w zwiastuny i jest tam teledysk z ta piosenka, juz nie mowie o ciekawostkach. trzeba troche pomyslec nic nei boli

ocenił(a) serial na 9
Marley

Oki ja wszystko rozumiem, ale nie mogłeś napisać tak od razu? A nie jakieś pisać niezbyt miłe rzeczy typu: "Człowieku taki nie ogarniety jestes", "ludzie ogarnijcie sie troche".. Uwierz, że to nie jest sympatyczne, więc potem nie miej pretensji o to, jak się ludzie do Ciebie odzywają, skoro ssam zaczynasz..
pozdrawiam! :)