Prosze napiszcie mi tytuł piosenki tej, która zawsze na początku leci.. Nie jestem pewna, ale ze słów zrozumiała "I'll be ther for you".. DObrze pisze? A zespół? PLizz o odp! :)
Człowieku taki nie ogarniety jestes nie umiesz wpisac w gogle friends theme albo zajzec na tej stronie w zakladke ciekawostki albo zwiastuny wszystko jest wylozone ludzie ogarnijcie sie troche. Motywem serialu jest piosenka "I'll Be There For You" wykonywana przez The Rembrandts
DObrze człowieku, że ty jesteś ogarnięty skoro nie możesz kulturalnie napisać, że taki właśnie piosenka ma tytuł xP Ech, są ludzie i taborety, parapety, rolety i żaluzje.. :D w każdym razie dzięki za podpowiedź! :) :*
xD xD xD
xD xD xD O tak powzdychaj sobie nad swoim losem xp nawet Ci pomogę... echhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
:D :D :D
pozdrawiam niekulturalych ludzi.. wszystkich! xP :*
kto tu jest niekulturalny?? popratu napisałem ci ze po co pisac na forum takie pytanie gdzie wystarczy wejsc chociaz w zwiastuny i jest tam teledysk z ta piosenka, juz nie mowie o ciekawostkach. trzeba troche pomyslec nic nei boli
Oki ja wszystko rozumiem, ale nie mogłeś napisać tak od razu? A nie jakieś pisać niezbyt miłe rzeczy typu: "Człowieku taki nie ogarniety jestes", "ludzie ogarnijcie sie troche".. Uwierz, że to nie jest sympatyczne, więc potem nie miej pretensji o to, jak się ludzie do Ciebie odzywają, skoro ssam zaczynasz..
pozdrawiam! :)