PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33993}

Przyjaciele

Friends
1994 - 2004
8,2 352 tys. ocen
8,2 10 1 351896
8,5 41 krytyków
Przyjaciele
powrót do forum serialu Przyjaciele

Szukam jakiegoś podobnego serialu do Przyjaciół. Oczywiste jest że na pewno nie będzie się z nimi równał, choć to zależy od gustów, ale chciałbym obejrzeć coś równie dobrego, śmiesznego i "życiowego". Coś co mnie wciśnie w fotel na wiele dni i godzin i będę tak samo przeżywał i śmiał się jak z Przyjaciółmi. Polecacie coś?

Zeuskk

osobiście polecam Scrubs czyli Chorzy Doktorzy, serial którego reżyserem jest Matthew Perry

Zeuskk

Baaaardzo polecam "How I Met Your Mother", kiedy skonczyłam ogladac 10s przyjaciol to miałam wrazenie ze juz nigdy tak pozytywnie zakreconego serialu nie znajde, lecz ten całkowicie mu dorownuje. teraz konczy sie 4s, choc nie wiem czy dalej bedzie krecone. Generalnie to jest o 5 przyjaciolach z nowego jorku i o ich pokreconych perypetiach. brzmi podobnie prawda??:D nic bardziej mylacego:P Tytul wzial sie stad ze akcja jest w 2030r i glowny bohater opowiada swoim dzieciom historie jak poznal ich matke, lecz robi to baaaaardzo szczególowo i do tej pory (4s!) jeszcze niewiedomo kto to jest:P Serial jest strasznie zabawyny i mega pokrecony, a moim idolem jest Barney.

inny serial to "joey" (chyba kojarzysz glownego bohatera:P), jest fajny lecz nie dorownyje juz przyjaciolom, ale zawsze mozesz obejrzec.

mam nadzieje ze pomoglam i zycze milego ogladania:)

ocenił(a) serial na 10
elf91

<Jak poznałem waszą matkę> wymiata! świetny serial ,w sam raz na otarcie łez,choć oczywiście ideał jest tylko jeden(:

ocenił(a) serial na 10
elf91

Jak dla mnie Joey nie jest prawie wcale smieszny, postac siostry joey'a to porazka. Juz wole dwóch i pół.