PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33993}

Przyjaciele

Friends
1994 - 2004
8,2 356 tys. ocen
8,2 10 1 355646
8,4 49 krytyków
Przyjaciele
powrót do forum serialu Przyjaciele

Ostatnio wziąłem się za oglądanie Cougar Town: Miasto Kocic.
Courteney Cox gra tam główną rolę, jest też producentem wykonawczym.
Drugim z producentów jest jej mąż (lub chyba już ex-mąż) David Arquette, zagrał on we Friends krótką epizodyczną rolę, podobnie też w tym serialu.
Oprócz tej dwójki gra tam też epizody Lisa Kudrow i Jennifer Aniston.
Jednym z producentów jest również Bill Lawrence czyli twórca Scrubs, a drugą główną postać gra jego żona Christa Miller znana z roli Jordan właśnie w Scrubs.
Epizod zagrał tam też Zach Braff, Sarah Chalke oraz Ken Jenkins, Robert Maschio oraz Sam Lloyd i tu mała ciekawostka, wcielił się on w postać Teda Bucklanda, takie samo imię i nazwisko nosił jego bohater w Scrubs.

Serial nie ma może takiego poziomu humoru i gagów jak Friends i Scrubs (dwa moje ulubione seriale), ale jest naprawdę dobry.
Jest tam wiele scen z których można się pośmiać i dobrze jest znów zobaczyć Courteney Cox jak i pozostałych aktorów.

ocenił(a) serial na 10
Jinx599

Zgadzam się! ;) dla mnie to takie przedłużenie Scrubs i Friends, naprawdę fajnie się ogląda. Serial ma swoją własną duszę (Pennycan, bromance Andy'iego i Bobby'ego, sama Laurie etc.) i dla fanów tych dwóch seriali powinien być miłym substytutem.

tvdthgfan

Ja dopiero zacząłem oglądać mam za sobą kilka odcinków, ale już zrobił na mnie wrażenie. Nie jest to tak popularny serial jak te nadawane w Polsce przez CC, ale zbiera dużo pozytywnych recenzji.
Tak patrząc na grę Courteney można czasem przypomnieć sobie o Monice, jej niektóre gesty i zachowania trochę przypominają tę postać.
Już nudzi mi się oglądanie od początku dawno obejrzanych seriali - Scrubs widziałem 3 razy, Friends 2, HIMYM 4, Różowe lata 70-te 2 + pojedyncze odcinki w tv, tak więc znam już na pamięć, jak ktoś jest w podobnej sytuacji i nie ma co oglądać to polecam Cougar Town! :)