PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33993}

Przyjaciele

Friends
1994 - 2004
8,2 353 tys. ocen
8,2 10 1 352773
8,6 43 krytyków
Przyjaciele
powrót do forum serialu Przyjaciele

Cholerka :) oglądałem ten serial wiele razy i na wiele sposobów, co nieraz doprowadzało mnie do różnych wniosków (np, że Ross ze swym wahaniem odnośnie Rachel zrobił się taki trochę ciotowaty tym niezdecydowaniem) ale jedno muszę przyznać, że relacje miedzy Jo i Chan są rewelacyjne :) zwłaszcza jak Jo miał dostać rolę umierającego człowieka i jak mu Ch pomógł pod prysznicem :D:D rewelacyjnie to oddało ich przyjaźń :):)

ocenił(a) serial na 10
Crazy_Ivan

O rany, nie pamiętam o co chodzi z prysznicem...Ale to tylko dowodzi, że za mało razy zobaczyłam Fiendsów! Ha, czyli mogę sobie pozwolić na kolejny maratonik :)))
Ross w ogóle wydaje mi się ciotowaty. To znaczy bardzo go lubię, ale to jego prawdopodobnie wzięłabym za geja, a nie Chandlera.
Jo i Chan rzeczywiście są nie do podrobienia. Uwieeeelbiam scenę, kiedy Chandler po wyprowadzce Joey'a siedzi samotnie na parapecie i ze smutkiem wpatruje się w strugi deszczu na szybie...i chwilę później podobnie sytuacja wygląda u jego przyjaciela...

ocenił(a) serial na 10
Ohaminus

Ross jest ciotowaty, bo Monica jest dominująca, a z rodzeństwem już tak jest, że chcąc, nie chcąc są swoim przeciwieństwem.

ocenił(a) serial na 10
patrykDJ2009

Rzeczywiście, możesz mieć rację. Nie zauważyłam tej zależności wcześniej. Jedynaczka... :)

Ohaminus

Co nie zmienia faktu, że jest ciotowaty i jest wg mnie najmniej ciekawą postacią w serialu. Dodatkowo warto zwrócić uwagę na to że tak naprawdę rodzice traktowali Rossa jako jedynego "pełnoprawnego" potomka. Miał wszystko podane na tacy, rodzice mu pomagali, wspierali, podczas gdy Monica musiała wszystko wydzierać (poza jedzeniem:P)...

ocenił(a) serial na 9
DCiebiera

Byćmoże to wyrobiło w niej waleczność :)
sam posiadam wszystkie sezony w wersji rozszerzonej i z przyległościami. Widział ktoś scenę jak Monika i Chandler lecieli w podróż poślubną i Chandler zażartował na temat posiadania przez siebie bomb? :) miodzio (po 11 września to wycięli) :):)

ocenił(a) serial na 10
Crazy_Ivan

ooo.. a co masz jeszcze w tych wersjach rozszerzonych z przyleglosciami ??:p szukalem kiedys takich urywków nie ukazanych w seriali ale nie wiele tego bylo. zazdroszcze ...:)

ocenił(a) serial na 9
WladczaWania

Hmmm, w każdym odcinku jest kilka scen nieemitowanych w TV :) no i jako gratis te sceny :) także nigdy nie wie się co będzie dodane albo jaki dialog poszerzony :) nie powiem przyjemne to jest :)

ocenił(a) serial na 10
Crazy_Ivan

skad masz takie duzo jesli mozna wiedziec ?:)

ocenił(a) serial na 9
WladczaWania

poszukaj w wyszukiwarce FilesTube :)

ocenił(a) serial na 9
Ohaminus

Joey stracił ubezpieczenie a od ćwiczeń dostał przepukliny, której nie mógł zoperować... z powodu braku ubezpieczenia. Dostał więc rolę a przed rozpoczęciem zdjęć, ze względu na to, że bardzo bolała go ta przepuklina... Chandler pomógł mu wziąć prysznic :)