PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33993}

Przyjaciele

Friends
1994 - 2004
8,2 353 tys. ocen
8,2 10 1 352800
8,6 43 krytyków
Przyjaciele
powrót do forum serialu Przyjaciele

Rekwizyty

ocenił(a) serial na 10

Gdybyście mogli otrzymac jeden rekwizyt z planu Przyjaciół, to co chcielibyście dostac.?
Ja osobiscie najbardziej chciałabym miec Gladys, obraz Phoebe ;)

myasiaticboy

mi trudno bo jest wiele takich fajnych rzeczy, które mieli Przyjaciele ;) ale zdecydowałam się na stół z piłkarzykami. ;)

użytkownik usunięty
neveragain3

ja tez chcialam ktorys z obrazow phoebe :) no i pilke football'owa ktora grali podczas swieta dziekczynienia ;)

ocenił(a) serial na 9
myasiaticboy

kanapę z central perku i skarpetowe króliczki phoebe:)

ocenił(a) serial na 10
NiepoprawnaMarzycielka

białego psa joe'ya!:D:D:D:D:D:D i kanapą też bym nie pogardziła

kala19

a ja bym chciała chociaż ramkę, która wisiała na drzwiach mieszkania Monici i Rachel;) chociaż wszystko co wiąże się z przyjaciółmi jest dla mnie bardzo cenne;D

ocenił(a) serial na 10
myasiaticboy

Ja bym chciał kaczkę albo kurczaka Joeya i Chandlera. Chociaż nie wiem czy można je nazwac rekwizytami.

ocenił(a) serial na 10
kacza93

Ja albo ramkę która wisi u Monici, albo Hugsy'ego (pingwinek Joeya), albo tą tabliczke która wisiała w domu Joeya i Chandlera, taka niebieska na której zawsze było coś namazgrane :D

W najgorszym przypadku jakiś kubek z Central Perk. :)

ocenił(a) serial na 10
myasiaticboy

najchetniej zwinelabym ramke ale widze ze jest tu wiecej chetnych;)
mysle ze fajnymi rekwizytami sa tez pilkarzyki, plakat ktory wisi u moniki nad tv, skorzane spodnie rossa ;), gitara pheebe, no i szafa joyego tez bym nie pogardzila ;)

ocenił(a) serial na 10
dobra03

Ja bym chciał Rositę ;]

myasiaticboy

Też chciałabym mieć Gladys! :D

ocenił(a) serial na 10
myasiaticboy

Aż ciężko mi uwierzyć, że nikt z Was nie wymienił tych foteli Chendlera i Joeya!

JA CHCĘ FOTELE :-))

BRONEQ

2 posty nad Tobą jest ktoś kto chciałby fotel;/ ........... ja też jak wielu z was najbardziej chciałbym ramkę

Matusek17

I jeszcze Rower Phoebe, nie dlatego że był różowy tylko dlatego że był jeeeeeeeeeeeeeeeeeej!!!!!!!!!!!!!!