PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33993}

Przyjaciele

Friends
1994 - 2004
8,2 353 tys. ocen
8,2 10 1 352734
8,6 43 krytyków
Przyjaciele
powrót do forum serialu Przyjaciele

-nie macie ochoty tak krzyknąć gdy ogladacie ten serial?

ocenił(a) serial na 10
flyfinka

Taka postać... Przecież to jest rola a nie jego prawdziwe "ja", nie rozumiem takich pytań.

ocenił(a) serial na 9
davlfc1892

to może powinnam napisać "ross, bycie abstrakcyjny, wymyslony przez scenarzystów, ty pierdoło". chcialabym zauwazyc, ze napisalam ross a nie david wiec nie wiem czemu piszesz o tym, ze to nie jest JEGO prawdziwe "ja".
naprawde ogladasz serial, który z załozenia ma wywolywac emocje (w koncu smiech jest ich przejawem) i nie widzisz tworzonych postaci, ktore maja miec jakis charakter i osobowosc, ktorą w dodatku zwyklo się tak konstruowac by była magnesem na widzow i wzbudzała ich sympatie (rzadziej antypatie)? bo dla mnie ross to taka wlasnie sympatyczna pierdoła. ale co ja wiem, przeciez kamilkowi uwaza ze jestem facetem.

flyfinka

Nie masz znaczka czy jesteś dziewczynką czy chłopcem ; ) Poza tym (z tego co zauważyłam) tutaj większość (nie tylko faceci) zwraca się do innych jako użytkownika (rodzaj męski), a czemu tak? Nie mam pojęcia ;>

A co do Rossa i całej reszty - często są bardzo przerysowani, w końcu to sitcom ; )
Więc ja np. nie mam ochoty tak krzyczeć, za to w ostatnich sezonach wydaje mi się, że przesadzili z Monicą, przez co jest irytująca. (w pierwszych sezonach wszystkich lubiłam jednakowo ; ) )

ocenił(a) serial na 10
agrest001

O dokładnie ! Mnie Monica zaczęła denerwować od czasu związku z Chandlerem (Mimo, że to moja ulubiona para)

ocenił(a) serial na 10
flyfinka

Czyś ty oszalał! Takich wulgaryzmów nie używam na codzień...

ocenił(a) serial na 10
flyfinka

Ja myślę, że Ross w tym swoim byciu pierdołą jest uroczy i jak już to oglądając serial czasem mam ochotę go po prostu przytulić :)