Super:/ liczyłam, że pooglądam jeszcze troche Friendsów, bo na ten 10-cio pak mnie nie stać, a CANALU+ nie mam. Ale cóż... ja to zawsze mam pecha...
Wielka szkoda :(. Jeszcze napisze maila do TVN7 z pytaniem czy nie wznowią nadawania.
Witam Mariusz jestem posiadasz może jeszcze te linki do przyjaciól te wszytkie serje bys mógł mi to wyslać na pocztę bardzo bym Ciebie o to prosil bardzo mi na tym zalezy proszę Cie:):) kaiserman@wp.pl
Chwila chwila to ,że inny serial zastępuje Przyjaciół to nie znaczy ,że nie będzie go w TV, faktycznie po szóstej serii będzie nowy serial lecz tak samo było wczesniej po 3 seriach dali serial "Siostrzyczki" a po nim znowu Przyjaciół więc to pewnie przerwa i TVNsiedem da sezony 7,8 i 9 bo 10 dopiero co była na Canal + to pewnie za drogo chcą...
wątpię;) Siostrzyczki były na przerwę wakacyjną;) teraz niby z jakiej racji mieliby przerwać innym serialem??:/
Witam. Zauważyłem ze udało ci się znaleźć cały 7 sezon, ale mam pytanie czy udało by się znalezienie wszytskich sezonów od 1 do 10. Pozdro
NIE NIE NIE JA CHCE PRZYJACIÓŁ!!!!!!!!! NIE PRZEZYJE BEZ NICH :(:(:( QRDE NO CO TO ZA BADZIEW LECI TERAZ??!! MUSZA PUSCIC 7 SERIE!! TO BY BYLO BEZ SENSU JAKBY TAK SKONCZYLI NADAWAC WOGOLE....
Może robią sobie czas na przetłumaczenie lub coś? Na poczatku też była przerwa pomiędzy którymiś seriami. Myślmy pozytywnie!
łeeee, ale kaszane puścili, a czemu teraz w telewizji same powtórki puszczają ???. Do wakacji daleko :/
ten serial, który leci zamiast przyjaciół już kiedyś był w tv i ciągnął się dość długo, a może go przerwą i nadadzą dalej? mam nadzieje, że zobaczymy serial już niedługo na antenie...
Ale świnie zablokowali wpisy zanim zdążyłam spisać adres :/ Cconradd wielka prośba wyślij mi adresy odcinków na gadu, jak możesz - mój numer to 1015589 =)) Dzięki z góry =))
conrad wyslij te adresy mi na: alexander16@o2.pl będe wdzięczny... a Przyjaciol powinni dac z moich informacji wynika ,że daja 7,8 i 9 sezon a 10 raczej nie bo jeszcze Canal + nie chce sprzedawać.
GDZIE sa nasi przyjaciele ?????????????????????? tak ładnie skonczył sie 6 sezon! I to jeszcze zastapili ich takim....nedznym czyms w ogole nie smiesznym! Oby jak najszybciej ich puścili !!!!!!!!!!!!!!!!! :-(( A niech tak zastąpią jeszcze "Dzień dobry, Miami" byle czym i sie powiesze. Miłe wieczory z głowy :-///
TVN 7 - HURRY UP !!
no pewnie zastosują taki sam manewr jak wczesniej - teraz jest przerwa powtórkowa... tak jak w wakacje puścili Siostrzyczki, teraz dadzą co innego...a Przyjaciół wznowią w Marcu, bo wtedy ruszy nowa ramówka stacji tvn
TVN 7 pokaze jednak 7 sezon "Przyjaciol" (okolo polowy marca). Zla wiadomosc to ta, ze na tym sezonie chyba zakoncza emisje - do reszty ma prawa Polsat, a ci sie nie kwapia do puszczenia tego sitcomu. Mam te informacje od znajomej z prasy, która poznała już wiosena ramówkę TVN7.