PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33993}

Przyjaciele

Friends
1994 - 2004
8,2 356 tys. ocen
8,2 10 1 355646
8,4 49 krytyków
Przyjaciele
powrót do forum serialu Przyjaciele

Super:/ liczyłam, że pooglądam jeszcze troche Friendsów, bo na ten 10-cio pak mnie nie stać, a CANALU+ nie mam. Ale cóż... ja to zawsze mam pecha...

ocenił(a) serial na 9
Adulka_2

To jest pewne??. Może to jest tak jak z ta przerwą na wakcje.

ocenił(a) serial na 10
cconradd_2

no w gazecie widziałam jakies inne badziewie o 19,40 więc tak niestety :(

ocenił(a) serial na 9
Adulka_2

Wielka szkoda :(. Jeszcze napisze maila do TVN7 z pytaniem czy nie wznowią nadawania.

ocenił(a) serial na 10
cconradd_2

Witam Mariusz jestem posiadasz może jeszcze te linki do przyjaciól te wszytkie serje bys mógł mi to wyslać na pocztę bardzo bym Ciebie o to prosil bardzo mi na tym zalezy proszę Cie:):) kaiserman@wp.pl

ocenił(a) serial na 10
Adulka_2

Chwila chwila to ,że inny serial zastępuje Przyjaciół to nie znaczy ,że nie będzie go w TV, faktycznie po szóstej serii będzie nowy serial lecz tak samo było wczesniej po 3 seriach dali serial "Siostrzyczki" a po nim znowu Przyjaciół więc to pewnie przerwa i TVNsiedem da sezony 7,8 i 9 bo 10 dopiero co była na Canal + to pewnie za drogo chcą...

ocenił(a) serial na 10
alexander16

wątpię;) Siostrzyczki były na przerwę wakacyjną;) teraz niby z jakiej racji mieliby przerwać innym serialem??:/

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
cconradd_2

Witam. Zauważyłem ze udało ci się znaleźć cały 7 sezon, ale mam pytanie czy udało by się znalezienie wszytskich sezonów od 1 do 10. Pozdro

alexander16

NIE NIE NIE JA CHCE PRZYJACIÓŁ!!!!!!!!! NIE PRZEZYJE BEZ NICH :(:(:( QRDE NO CO TO ZA BADZIEW LECI TERAZ??!! MUSZA PUSCIC 7 SERIE!! TO BY BYLO BEZ SENSU JAKBY TAK SKONCZYLI NADAWAC WOGOLE....

użytkownik usunięty
Michelle

Może robią sobie czas na przetłumaczenie lub coś? Na poczatku też była przerwa pomiędzy którymiś seriami. Myślmy pozytywnie!

alexander16

cconradd@. .. przeslij mi prosze te linki na gadoo@interia.pl

ocenił(a) serial na 10
Adulka_2

łeeee, ale kaszane puścili, a czemu teraz w telewizji same powtórki puszczają ???. Do wakacji daleko :/

Adulka_2

ten serial, który leci zamiast przyjaciół już kiedyś był w tv i ciągnął się dość długo, a może go przerwą i nadadzą dalej? mam nadzieje, że zobaczymy serial już niedługo na antenie...

Silva

Ale świnie zablokowali wpisy zanim zdążyłam spisać adres :/ Cconradd wielka prośba wyślij mi adresy odcinków na gadu, jak możesz - mój numer to 1015589 =)) Dzięki z góry =))

ocenił(a) serial na 10
Adulka_2

conrad wyslij te adresy mi na: alexander16@o2.pl będe wdzięczny... a Przyjaciol powinni dac z moich informacji wynika ,że daja 7,8 i 9 sezon a 10 raczej nie bo jeszcze Canal + nie chce sprzedawać.

alexander16

GDZIE sa nasi przyjaciele ?????????????????????? tak ładnie skonczył sie 6 sezon! I to jeszcze zastapili ich takim....nedznym czyms w ogole nie smiesznym! Oby jak najszybciej ich puścili !!!!!!!!!!!!!!!!! :-(( A niech tak zastąpią jeszcze "Dzień dobry, Miami" byle czym i sie powiesze. Miłe wieczory z głowy :-///
TVN 7 - HURRY UP !!

użytkownik usunięty
alexander16

no pewnie zastosują taki sam manewr jak wczesniej - teraz jest przerwa powtórkowa... tak jak w wakacje puścili Siostrzyczki, teraz dadzą co innego...a Przyjaciół wznowią w Marcu, bo wtedy ruszy nowa ramówka stacji tvn

To ja też podam maila NeoSocky@vp.pl Będę bardzo wdzięczna za adresy

ocenił(a) serial na 10
Adulka_2

Hej mogę znów pisać :). Napisałem do TVN z 6 maili i nie dopsali :(.

CconradD

moglbym tez prosic o te adresy? bylbym szalenie wdzieczny. blazej_to@wp.pl z gory dziekuje:)

Adulka_2

TVN 7 pokaze jednak 7 sezon "Przyjaciol" (okolo polowy marca). Zla wiadomosc to ta, ze na tym sezonie chyba zakoncza emisje - do reszty ma prawa Polsat, a ci sie nie kwapia do puszczenia tego sitcomu. Mam te informacje od znajomej z prasy, która poznała już wiosena ramówkę TVN7.

ocenił(a) serial na 10
jakuza22

fajnie,ze masz takie info.Dobrze ,że chociaz ten sezon puszcza)))