Jest niewiele filmów i seriali do których chciał bym wracać,, ale :Przyjaciele" to absolutny wyjątek. Serial choć ma 10 sezonów to nie ciągnie się jak flaki ma niewiele odcinków nakręconych "na siłę. Dla mnie to stała pozycja w TV7.
Popieram.
Przez całe lata na Filmwebie królował w czołówce TOP seriali, a teraz na 200 miejscu.
No tak coraz młodsze pokolenie, niektórzy nie znają "Przyjaciół" albo wolą jakieś badziewia. Wielka szkoda, to najlepszy komediowy serial jaki powstał.
Zawsze oglądam powtórki, zawsze śmieszy:)
ja mam 13 lat i owszem lubie oglądać disney chanel :3 ale serial "Przyjaciele" uważam za bardzo zajebisty serial i bardzo się zawiodłam że 15.03.12 leciał ostatni odcinek :(
Fajnie jakby w TVN7 puścili Scrubs. Dużo tam było odniesień do "Przyjaciół", Perry i Courtney grali tam nawet epizody.
Przyjaciele to klasyk. I zgadzam się z Magbit, można ten serial oglądać na okrągło. Oglądałam dziś powtórkę ostatniego odcinka na TVN7 i wiecie co? Rozpłakałam się tak samo, jak wtedy kiedy oglądałam go pierwszy raz. Ci którzy oglądali go od samego początku wiedzą, że czuje się z tym serialem więź i gdy serial się kończy część nas też odchodzi i pewnie dlatego za każdym razem kiedy mogę wracam do tych odcinków.... A aktorzy ? Wciąż wyszukuję ich w nowych filmach i napawam się ich grą aktorską. Najwięcej widziałam z Jennifer Aniston i Mattem Perry
Ja oglądałem już 6 razy wszystkie odcinki.
Ostatnio jak leciało w TVN7 zacząłem oglądać telewizję.Dla mnie to było święto - 17.00 i dwa odcineczki codziennie!!!!I komu przeszkadzałoby puścicć znów od początku?:)
Dokładnie. Serial nigdy się mi nie znudzi i uważam, że jest to najlepszy serial komediowy jaki powstał. Do pośmiania i popatrzenia na prawdziwą przyjaźń, dzięki której wszystkie wzloty i upadki, bohaterowie nie przeżywają sami.
Ja jeszcze nigdy nie oglądałam całych sezonów na DVD ale jak był maraton na nickatnight nie Sade ze pominelam chociaz jeden odcinek.... Obecnie ogladam co cokolwiek jest pokazywane w TV :o)
Ja go oglądam po raz siódmy .Właśnie kończę 10 sezon więc czuje się tu jak weteran ;]
Jak widać serial mnie nie znudził! Jestem pewny że znów za jakiś czas do niego wrócę :)
Ci którzy nie oglądali niech jak najszybciej obejrzą a nie będą tego żałowali, na prawdę gorąco polecam!
A teraz zrobili z polskim dubbingiem i po prostu... aaaaaaaaa!!! no masakra po prostu
Od bardzo dawna co jakiś czas powracam do Przyjaciół. Chociaż znam większość odcinków prawie na pamięć, nie nudzi mnie, co więcej - śmieszy mnie tak samo jak za pierwszym razem :)