PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33993}

Przyjaciele

Friends
1994 - 2004
8,2 353 tys. ocen
8,2 10 1 352800
8,6 43 krytyków
Przyjaciele
powrót do forum serialu Przyjaciele

Witam,

może ktoś z Was oglądał jakieś specjalne programy o Przyjaciołach i może podzielić się wiedzą jakie to były programy?

Osobiście widziałem już:
program u Jay Leno z maja 2004,
występ u Oprah też w 2004 roku,
program z Brianem Conanem jako cichym prowadzącym o wpadkach, ciekawostkach związanych z pracą na planie itp. też 05.2004,
dwa krótkie reportaże z Londynu w związku z odcinkami kończącymi 4 serię,
serię bloopersów na kanale YouTube,
Ten years of Friends - podsumowanie NBC,
trzyczęściowy program True Hollywood Story programu E!, gdzie jest o dzieciństwie obsady, początkach kariery aktorskiej, castingu (dość ciekawe!), życiu prywatnym, a także o obsadzie wspomagającej.

Czy zna ktoś jakieś inne programy, dokumenty itp?

Widziałem kiedyś na jakimś muzycznym kanale z polskim lektorem (raczej lektorką) program o "F". Chyba było to VH1 albo MTV i wiązało się z jakąś serią tych kanałów. Niestety musiałem wyjść i nie obejrzałem tego wydania.
Widziałem również w wyżej wymienionych wydaniach fragment z amerykańskiego talk show na czerwonym tle - była na pewno Marta Kaufmann, Jennifer Aniston, Matthew Perry i Matt Le Blanc. Była mowa o Marcelu i o autorskim sitcomie Perry'ego, który nie wszedł na antenę w 94'.

Ktoś pomoże? ;)

enbem

Cześć,

sorry nie chciało mi się czytać Twojego postu, ale tutaj jest kilka wywiadów itp., może już widziałeś, ale z grzeczności podsyłam linka :)
Można spokojnie na dysk ściągnąć (są skompresowane) po darmowym zarejestrowaniu się :)

http://www.friendscafe.org

Możemy się wymienić materiałami :)

Pozdrawiam