PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33993}

Przyjaciele

Friends
1994 - 2004
8,2 353 tys. ocen
8,2 10 1 352734
8,6 43 krytyków
Przyjaciele
powrót do forum serialu Przyjaciele

Szukam odcinka

ocenił(a) serial na 9

Hej,
Szukam odcinka w którym przyjaciele dowiadują się, że związki Chandlera kończą się po pierwszej kłótni i tłumaczą mu, że tak nie powinno być. Mam nadzieje, że wiecie o jaką scenę chodzi i pomożecie:)

ocenił(a) serial na 9
criginold

Trochę więcej o tej scenie:
Z tego co pamiętam to Chandler rozmawia z dwiema koleżankami. Monicą i Lily bodajże i żali się im, że pokłócił się z dziewczyną i to już koniec. One zdziwione pytają czemu to ma oznaczać koniec, przecież związki nie kończą się na pierwszej kłótni. Chandler wtedy milczy, a do nich dochodzi, że jego związki kończą się po pierwszej kłótni i wtedy reagują jakoś w stylu "Oh my God" :D
Być może jest już to etap jak Chandler jest z Monicą i rozmawia wtedy z Lily i Rachel, ale pewności nie mam.

Zależy mi na tym odcinku. Proszę pomóżcie:)

ocenił(a) serial na 10
criginold

Wydaje mi się, że może Ci chodzić o odcinek 5 sezon 5 ("The one with the Kips"). To w tym odcinku jest kłótnia między Chandlerem a Monicą, tyle że to właśnie Monica tłumaczy później Chandlerowi, że ludzie nie rozstają się po jednej kłótni. Albo więc coś pokręciłaś, albo niestety nie potrafię pomóc :)

użytkownik usunięty
barwi80

Dokładnie, masz rację. To był ten odcinek w którym pojechali razem do hotelu (a reszcie powiedzieli, że mają jakieś wyjazdy służbowe). Pokłócili się bo Monica cały czas zmieniała pokój a Chandler chciał oglądać relację z pościgu w telewizji.

ocenił(a) serial na 9

tak to jest to, dziekuje Wam

ocenił(a) serial na 9

To nie był ten odcinek. Po pościgu szybko się godzą. W tamtym odcinku na końcu Chandler oświadcza się Monice, bo myśli, że tak trzeba. Ale to nie był ten odcinek z wyjazdem.